Haberler

Birlikte Görünmüyorlar

Yağmur Ünal ve Sevgilisi Berk Çiller Birlikte Görüntü Vermemek İçin İlginç Yollara Başvuruyorlar.

YAĞMUR ÜNAL VE SEVGİLİSİ BERK ÇİLLER BİRLİKTE GÖRÜNTÜ VERMEMEK İÇİN İLGİNÇ YOLLARA BAŞVURUYORLAR.

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray'la usta aktör Cihan Ünal'ın Amerika'da eğitim gören kızları Yağmur Ünal Eski Başbakanlarımızdan Tansu Çiller'in küçük oğlu Berk Çiller ile 2006 yılının Eylül ayında fırtınalı bir aşka başlamışlardı.

Bu aşk bir yılını tamamladığında genç sevgililerin evlilik kararı aldıkları kulaktan kulağa konuşulmaya başlamıştı. Fakat ani bir kararla ayrılan sevgililer, bu ayrılığa fazla dayanamamış ve Bodrum'da aşk tazelerken objektiflere yakalanmıştı.

Aşk dolu Bodrum tatilinden sonra İstanbul'a dönen ikili ayağının tozuyla İstanbul gecelerine daldı. La Brise'de yemek yiyen Berk Çiller ve Yağmur Ünal daha sonra eğlenmek için Maçka'da bir mekana gittiler. Mekan kapısında gazetecilerin olduğunu öğrenen ikili mekanı arka kapıdan ve ayrı ayrı terketti. Yağmur Ünal 'Tansu Çiller'e gelin gidecek misiniz?' sorusuna cevap vermeden sadece gülümsemekle yetindi. Berk Çiller de görüntülenemeden mekandan ayrıldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title