Haberler

Birlik ve Beraberlik Softası Gölpazarı'nda Kuruldu

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarı kapsamında birlik ve beraberlik sofrası Gölpazarı ilçesinde kuruldu.

Gölpazarı Mihalgazi İlkokulu bahçesinde kurulan iftara, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar programında açıklama yapan Başkan Yağcı, birlik ve beraberlik sofrasının bu kez Gölpazarı'nda kurulduğunu, Gölpazar'lı hemşehrileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Ramazan ayının bu güzel günlerinden sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük memnuniyeti duyuyorum. Ramazan ayı sevgi, birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı. Ramazan yardımlaşma ve dayanışma ayı. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı bir ay. Bizler 3 yıldır sizlerin iftar sofralarına ortak olmanın iftiharını yaşıyoruz. Arzumuz, hedefimiz birlik ve beraberlik içinde bu iftarları sürdürmek. Cenabı Hakkın vermiş olduğu bu nimetlere en büyük şükrümüz, etrafımızdaki ateş çemberinde mazlum ve mağdur olan kardeşlerimiz için dua etmektir. Bizler burada mutlu ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatı birlik ve beraberliğimiz. Aman bu birlik ve beraberliği bozmayalım. Bu güzel ve özel günlerde lütfen o kardeşlerimiz için de dua edelim. Dünya yeni bir yapılanma içinde ve biz Müslümanlar da bu yeni yapılanmada yer almamız gerekir. Bunun için birbirimizi daha çok seveceğiz ve sayacağız. Bilecik Belediye Başkanlığı olarak da Gölpazarı'mızın yanında yer alacağız ve sorunların çözümü noktasında el ele ve gönül gönüle çalışacağız. İftarımıza katıldığı için AK Parti ilçe teşkilatı üyelerimiz ve siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

"İnşallah Ramazan Bayramına ulaşacağız"

AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz ise; gerçekleştirilen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek,"Programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye personeli ve teşkilatımızın değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Özellikle Sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya ilçe başkanlığımız ve ilimize yaptığı çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Cenabı Allah'ın izniyle önümüzdeki Kadir Gecesini karşılayacağız, daha sonra da İnşallah Ramazan Bayramına ulaşacağız. Ben şimdiden bütün kardeşlerimizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum, iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dualar edilerek, oruçlar açılırken, program sonrası Bilecik Belediyesi bağlı temizlik ekipleri alanda temizlik çalışması yaptılar. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Gölpazarı Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title