Haberler

Birleşik Krallık'tan Teknoloji Şirketlerine Yatırım Çağrısı (2)

– Birleşik Krallık Başbakanı'nın Ticaret Elçisi Lord Janvrin, teknoloji şirketlerini ülkesinde yatırım yapmaya çağırdı.

– Birleşik Krallık Başbakanı'nın Ticaret Elçisi Lord Janvrin, teknoloji şirketlerini ülkesinde yatırım yapmaya çağırdı.

Lord Janvrin'in katılımıyla gerçekleşen ve Birleşik Krallık teknoloji sektöründeki fırsatların tanıtılacağı Teknoloji Yatırım Konferansı bugün İstanbul'da başladı.

Lord Janvrin açılış konuşmasında teknolojinin Birleşik Krallık ekonomisinin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı ve " Britanya, teknoloji endüstrisi için küresel bir mükemmellik merkezi konumundadır. Dünyada onlarca büyük teknoloji şirketi kendilerini Birleşik Krallık'ta kurmayı seçti. Siz de onlara katılabilirsiniz."dedi.

Birleşik Krallık teknoloji sektörü fırsatlarının görüşülmesi amacıyla Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Departmanı'nın düzenlediği konferansta, Türkiye teknoloji sektörünün önde gelen temsilcileri bir araya geldi.

Birleşik Krallık Amerika'dan sonra en büyük digital teknoloji sektörüne sahip. Birleşik Krallık'ın 58 milyar sterlin büyüklüğündeki bilgi işlemleri teknolojisi sektörü yılda 930 milyon Sterlin tutarında AR-GE yatırımı çekiyor. (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Birleşik Krallık Britanya İstanbul Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title