Haberler

Birecik'te Kanlı Hesaplaşma

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesindeki Silahlı Saldırıda 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Diktepe köyünde oturan Mehmet Arslan bir süre önce tarlasından su borusu geçirmek isteyen Süleyman Murat ile tartıştı.

Daha sonra Süleyman Murat (42) ile akrabaları Müslüm Murat (21), Mehmet Murat (33), Ömer Can (33) ve Metin Özgeç (34) akraba ziyareti için Mehmet Arslan'nın tarlasında geçerken kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin uzun namlulu silahlı saldırısına uğradı. Olayda Süleyman, Müslüm ve Mehmet Murat ile Ömer Can ve Metin Özgeç ağır yaralandı.

Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Metin Özgeç yolda hayatını kaybetti. Süleyman Murat ise buradaki müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayda hayatını kaybeden Özgeç'in, bayram ziyareti için Gaziantep'ten Birecik'e geldiği öğrenildi. Güvenlik güçleri, olayı gerçekleştirip kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title