Haberler

Bircan Bali'nin Samimi Görüntülerini Ortaya Çıkardığı Söylenen Nihat Doğan: Kimseyi Bel Altından Vurmam

Güncelleme:

Sunucu Bircan Bali'nin eski sevgilisiyle öpüşme fotoğrafını yayan kişi olduğu iddia edilen Nihat Doğan, Instagram hesabından "Kimseyi bel altından vurmam, hukuki işlemleri başlattım." dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali'nin eski sevgilisi ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğrafları Bali'nin sorun yaşadığı Nihat Doğan'ın yaydığı iddia edildi. Hakkındaki suçlamalara Instagram hesabından cevap veren Nihat Doğan, çıkan haberleri yalanlayarak hukuki işlem başlattığını söyledi.

BİRCAN BALİ VE ESKİ SEVGİLİSİNİN SAMİMİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Bir dönem Bircan Bali'yle birlikte sunuculuk yapan Nihat Doğan, iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla gündeme geldikten sonra programdan ayrılmış ve Bali'yle sorun yaşamıştı. Bu olayın ardından Bali'nin İsmail YK'nın kuzeni Özkan Şen'le samimi görüntüleri ortaya çıktı. Fotoğrafları ise Nihat Doğan'ın ortaya çıkarttığı iddia edildi.

Bircan Bali'nin Samimi Görüntülerini Ortaya Çıkardığı Söylenen Nihat Doğan: Kimseyi Bel Altından VurmamBircan Bali ve Özkan Şen

"KİMSENİN GÜNAHINI AÇMAM, BEL ALTI DA VURMAM"

Hakkındaki suçlamalarla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Nihat Doğan, "Az önce gördüm çok sinirlendim. Bircan Bali'nin görüntülerini yayan kişi olarak benim adımı ima eden sitelere karşı hukuki işlem başlatmış bulunmaktayım. Görüntüleri ben de Instagram'da gördüm. Ayrıca ben kimsenin günahını açmam bel altı da vurmam." dedi.

Bircan Bali'nin Samimi Görüntülerini Ortaya Çıkardığı Söylenen Nihat Doğan: Kimseyi Bel Altından Vurmam

"CİNSEL İSTİSMARI SİNDİRDİNİZ, ÖPÜCÜĞÜ SİNDİREMEDİNİZ"

Fotoğraflarını çıkartan kişilere kendi programında öfke kusan Bali ise "Pedofiliyi sindirdiniz, cinsel istismarı sindirdiniz, tecavüzü, tacizi, evli kadınların başka adamların elini tutmasını, vatan hainini sindirdiniz. İki bekar insanın öpücüğünü sindiremediniz. Allah'tan korkmayan herkesi Allah'a havale ediyorum. Bunu kimin yaptığını biliyorum. Pazartesi belge ve şahitleriyle açıklanacak." dedi.

Bircan Bali'nin Samimi Görüntülerini Ortaya Çıkardığı Söylenen Nihat Doğan: Kimseyi Bel Altından VurmamNihat Doğan'ın paylaşımı

Bircan Bali'nin Samimi Görüntülerini Ortaya Çıkardığı Söylenen Nihat Doğan: Kimseyi Bel Altından Vurmam

Bircan Bali'nin Samimi Görüntülerini Ortaya Çıkardığı Söylenen Nihat Doğan: Kimseyi Bel Altından Vurmam

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Doğan Bircan Bali Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

trabzonlu:

sen adammısın. bel altı vurmaz mıs karakter yoksunu

18
5
yanıtYanıtla
adammısın:

senin gibi adi varmı sen her şeyi yaparsın güvenilir bir mahlûk degilsin sahtekâr insanlardan her şey beklenir bel altı vurmazmış evet sen insanı sırtından vurursun

15
6
yanıtYanıtla
aciz yaratık:

nihat=tahin kadar degerın yok. . . .

14
3
yanıtYanıtla
Cem:

Saçma olmuş sanki

yanıt0
yanıt0
Yeniçeri:

Şu sanatçı müstesvesini getirip insanların gözüne gözüne sokuyorlar ya ülkenin hali işler acısı

16
1
yanıtYanıtla
REMZİ:

mal

11
2
yanıtYanıtla
BIRAKIN BU ISLERI GERCEK HAYATA DÖNÜN:

COKMU ÖNEMLI KIM BUNLAR NE MEZIYETLERI GECERLI ISLERI BIR MESLEKLERI VARMI DEVLETE MILLETE VATANA BIR YARARLARI KATKILARI VARMI KIMI NE KADAR NE ICIN SEVGILISI ILE CEKTIRDIGI FOTOLAR ILGILENDIRIR MAGAZIN SISIRME VE KURGU REKLAM HABERLERLE INSANLARA HAK ETMEDIGI DEGER VERMEK SADECE ÜLKEMIZE AIT BIR SAPLANTI

9
1
yanıtYanıtla
ceto:

bu kari LOKUM degil . . cirkinin gudubetin teki . . . . LOKUM olanlari yaziyorum

8
1
yanıtYanıtla
eko:

arkadas kalmaya karar vermısler acaba bıseyler yasadıkdan sonramı arkadas kalmaya karar verdınız :)

7
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Yalniz kocamdan ayrildim 2 ay sonra baskasiyla birlikte oldum kadinlar duygusal ya hani!! :)

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title