Haberler

Birbirlerine Destek Atarak Yol Yürüyorlar"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bay Muharrem ne yaptı kampanyaya başlamadan önce, sanki mübarek Kabe'yi tavaf ediyor, cezaevine gitti terörle yargılanan Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bay Muharrem ne yaptı kampanyaya başlamadan önce, sanki mübarek Kabe'yi tavaf ediyor, cezaevine gitti terörle yargılanan Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti. İcazet alarak yola çıkıyorlar ve sahada da birbirlerine destek atarak yol yürüyorlar." dedi.

Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanlığında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Tüfenkci, daha sonra Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından Söğüt Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlardan 24 Haziran'daki seçimlerde destek istedi.

Türkiye'de "hak, hukuk, birlik, beraberlik, lider ülke" diyenlerin büyük usta Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yle yola devam edeceğini kaydeden Bakan Tüfenkci, hizmet ve eser siyaseti isteyenlerin kararının belli olduğunu vurguladı.

Tüfenkci, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçilmesi durumunda yerli ve milli otomobil fabrikasını kapatacağını ifade ederek, "Hani fabrika istiyordun, hani yerli ve milli üretimi destekliyordun? İlk icraatında yerli ve milli üretimi durduruyorsan bu millet de çıraklara oy vermez. Büyük usta dururken çıraklara ülke teslim edilir mi?" diye konuştu.

Ülkeyi büyütmek içini çalıştıklarını dile getiren Bakan Tüfenkci, bu süreçte de terörle mücadele ettiklerini vurgulayarak, şu değerlendirmede bulundu:

"Bay Muharrem ne yaptı kampanyaya başlamadan önce, sanki mübarek Kabe'yi tavaf ediyor, cezaevine gitti terörle yargılanan Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti. İcazet alarak yola çıkıyorlar ve sahada da birbirlerine destek atarak yol yürüyorlar. Kim kiminle destek atarsa atsın, hangi terör örgütü kimi desteklerse desteklesin, millet bizi desteklesin o bize yeter. Biz hep sizinle yol yürüdük. Bu hareketin istikametini millet belirledi. Siz dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarsanız esasında Türkiye'nin birlik ve beraberliğine sahip çıkmış olacaksınız."

"Kandil'den terörü temizleyeceğiz"

Her zaman "Tek vatan, tek devlet, tek millet ve tek bayrak" dediklerini hatırlatan Tüfenkci, bu değerlere ihanet etmeyen herkesle birlikte yürüyeceklerini söyledi.

Bakan Tüfenkci, tüm ülke vatandaşlarını kardeş bildiklerini ve hiçbir zaman kimseyi ötekileştirmediklerini anlatarak, "FETÖ'cülere, PKK/PYD'lilere hizmet etmeyiz. Allah'ın izniyle köklerini kazıyana kadar da mücadelemiz devam edecek inşallah. Afrin'de, Cerablus'ta terörü temizledik. Allah izin verirse Kandil'den de terörü temizleyeceğiz. Bunun için de sizlerin güçlü desteği gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Selahattin Demirtaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title