Haberler

Birbirinden Keyifli Wokshop'lar İle Yeni Tatlar Öğrenin

İntema Yaşam'ın son teknoloji ürünleriyle tasarlanan mutfaklarında gerçekleşen birbirinden keyifli yemek workshopları "İntema Yaşam Akademi"de keşfediliyor.

İntema Yaşam Akademi'de keşfedilmesi gereken lezzetleri deneyimleyin

Kırmızı eti en iyi pişirme teknikleri, Meksika lezzeti Taco ve sağlığınızdan ödün vermeden hazırlayabileceğiniz tatlılar İntema Yaşam Akademi'nin Ocak ayı programında seçiminizi bekliyor

Mutfak dünyasına yepyeni bir yaklaşım getiren İntema Yaşam, mutfak ve yemek tutkunlarının yanı sıra vaktini iyi değerlendirmek isteyenler için birbirinden keyifli yemek workshopları düzenliyor. Profesyonel şeflerin mevsiminde sebze ve meyvelerle hazırladığı çok özel lezzetler, İntema Yaşam Akademi'de keşfediliyor.

İntema Yaşam Akademi workshopları 2 kişilik istasyonlarda toplamda 12 kişi olarak gerçekleşiyor. Yeni lezzetler öğrenip deneyeceğiniz workshoplar sonunda, yaşadığınız deneyimi mutlulukla hatırlamanız için katılım sertifikası veriliyor. Deneyimli ve uzman şefler eşliğinde yemek pişirmenin keyfi ile sevdiklerinize harika tatlar sunmanın heyecanı aynı anda yaşanıyor.

KIRMIZI ET ÜZERİNE HARİKA DENEYİMLER KAZANIN

Sofralarımızın vazgeçilmez lezzeti olan kırmızı etin, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklamak için püf noktaları, en iyi pişirme teknikleri İntema Yaşam Akademi'nin "Menünün Vazgeçilmezi: Kırmızı Et" workshopunda meraklılarını bekliyor. Yanında eşlik edecek yeni tatları da öğreneceğiniz bu deneyimde, tane hardal ve taze otlarla marine edilmiş roastbeef'den mevsim sebzeleri ve şarapla ağır ateşte pişirilmiş dana incik ve safranlı risotto'ya, ızgara kuzu pirzoladan ayva püresi ve fırınlanmış taze kekikli patateslere kadar eşsiz lezzetler bir araya geliyor. Uzman şeflerle birlikte kırmızı et üzerine harika deneyimler kazanacağınız workshop, 29 Ocak Pazartesi günü saat 19.00 - 22.30 arasında seçiminizi bekliyor.

MEKSİKA LEZZETİ TACO SOFRANIZA GELİYOR

Meksika lezzetlerinin en sevilenlerinden biri olan Taco pek çok yöntemle hazırlanıyor. İntema Yaşam Akademi'nin "Dünyanın Lezzetini Paylaşmak: Taco" workshopu, Güney Amerika'nın nefis Taco'larını sofranıza getiriyor, incecik tortillaların arasındaki birbirinden nefis lezzetler damak tadınızı zenginleştiriyor. Deneyimli şefler ile birlikte tortilla hamurunun yapımını öğreneceğiniz z Soft Shell Taco'nun yanı sıra ızgara tavuk, iceberg ve sezar sos ile hazırlanmış Tavuklu Sezar Taco; chili biber turşusu ve guacamole sos ile harmanlanmış Chili Con Carne Taco; roka, fındık turp, sour cream ve kırmızı soğan turşusu ile birleştirilmiş Çıtır Balık Taco 26 Ocak Cuma günü 19.00 - 22.00 saatleri arasında farklı lezzetleri deneyimlemeniz için sizi bekliyor.

TATLI KRİZLERİ ŞEKERSİZ TATLILAR İLE ŞİMDİ DAHA SAĞLIKLI

İntema Yaşam Akademi, tatlı krizlerinizi tatlıya bağlıyor ve şeker olmadan da lezzetli tatlılar hazırlayabileceğiniz bir seçenek sunuyor. Sağlıktan ödün vermeden hazırlanabilecek tatlılar ile ilgili bilgi sahibi olmak ve yeni tarifler denemek için "Besleyici Deneyimler: Şekersiz Tatlılar" workshopu katılımınızı bekliyor. Keçiboynuzu ve muzlu kek, ayvalı muhallebi, hurma ve ballı soğuk cheesecake, 28 Ocak Pazar günü 10.00 - 13.00 saatlerinde hafta sonunuzu keyiflendirmek için can atacağınız deneyimler arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sezar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title