Haberler

Birand'tan Cüneyt Özdemir'e 'P.. Kurusu'

Güncelleme:

Daha önce Kanal D Ana Haber Bülteni'nin 'en çok tıklananlar' bölümünde ekrana gelen küçük çocuğa 'p.ç kurusu' diyen Birand, aynı sözü bu kez Cüneyt Özdemir'e söyledi.

Mehmet Ali Birand, CNNTürk'te Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programında Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken medya dünyasında yaşananlara da değindi.

Birand yanında yetişen 'çıraklarından' çok memnun olduğunu, Mithat Bereket, Can Dündar, Çiğdem Anat, Cüneyt Özdemir 'i beğendiğini söyledi. Birand, Özdemir'in kendisini 'tahrik ettiğini' söylerken de 'p.. kurusu' deyiverdi.

Bu sözü sarf ettiği anda daha önce yaşananlardan dolayı başına gelecekleri de bilen Mehmet Ali Birand, Aysever'i "Şimdi RTÜK'ten uyarı gelecek" diye uyardı.

DAHA ÖNCE RTÜK'TEN UYARI ALMIŞTI

Mehmet Ali Birand, nisan ayında Kanal D Ana Haber bülteninin sonunda yer alan 'çok tıklananlar' bölümünde de küçük bir çocuğu 'severken' aynı sözü kullanmıştı.

72 seyirci, Birand'ın bu sözünü RTÜK'e şikayet etmiş, RTÜK ise "Kasıt yok" ifadesiyle Kanal D'ye ceza kesmemişti.

Kaynak: Medya

Mehmet Ali Birand Cüneyt Özdemir Enver Aysever Kanal D Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title