Haberler

Birahane Cinayetinin Sırrı Çözüldü

İzmir'in Çiğli İlçesinde Önceki Gün Bir Birahanede Çıkan Silahlı Kavgada Bir Kişinin Ölümü, Bir Kişinin de Yaralandığı Olayın Zanlısı Yakalandı. Olayı Gerçekleştiren Katil Zanlısı Emniyette Verdiği İfadesinde Cinayeti, "Viskisine Soda Karıştırıldığı" Gerekçesiyle İşlediğini İtiraf Etti.

İzmir'in Çiğli ilçesinde önceki gün bir birahanede çıkan silahlı kavgada bir kişinin ölümü, bir kişinin de yaralandığı olayın zanlısı yakalandı. Olayı gerçekleştiren katil zanlısı emniyette verdiği ifadesinde cinayeti, "viskisine soda karıştırıldığı" gerekçesiyle işlediğini itiraf etti.

Çiğli Anadolu Caddesi No: 878'deki bir birahanede meydana gelen olayda; eğlence mekanına müşteri olarak gelen bir kişi garson ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanındaki silahı çıkaran kimliği belirsiz bir kişi önce işyerinde çalışan garson İsmail Şimşek'i (41) vurdu. Daha sonra rasgele ateş ettiği öne sürülen zanlının silahından çıkan kurşunlar barda çalışan bayanlardan Birgül Bağcıoğlu'nu (33) sağ kalçasından tek mermi ile yaralanmasına neden oldu. Garson İsmail Şimşek Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, yaralı Birgül Bağcıoğlu tedaviye alındı.

Olayın ardından cinayeti işlediği öne sürülen zanlı Y.P (34) Çiğli polis merkezine giderek teslim oldu. Gözaltına alınan zanlının verdiği ifadede olay gecesi garsondan sek olarak viski istediği ancak garson Şimşek'in soda ile karıştırılmış viski getirdiğini iddia etti. Bu yüzden aralarında tartışma çıktığını belirten zanlı Y.P (34) çıkan kavgada üzerinde taşıdığı ruhsatsız silahını ateşlediğini öne sürdü. Zanlı Y.P. ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilirken, Y.P.'nin inşaat işçisi olduğu ve daha önce hırsızlık ile ruhsatsız silah bulundurma suçlarından sabıkası olduğu belirlendi.

(FH-YK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title