Haberler

Bir Sene İçinde Aynı Dereden 4'üncü Kez Ceset Çıktı

Bir sene içinde aynı dereden 4'üncü kez ceset çıktıİZMİR - İzmir'in Konak ilçesinde Birol Ergül isimli genç, Meles Deresi'nde ölü olarak bulundu.

Bir sene içinde aynı dereden 4'üncü kez ceset çıktı

İZMİR - İzmir'in Konak ilçesinde Birol Ergül isimli genç, Meles Deresi'nde ölü olarak bulundu. Aynı dereden daha önce de 3 erkek cesedi çıkarıldığı öğrenildi.

Olay, bugün öğle saatlerinde Mürselpaşa Bulvarı üzerinde bulunan Meles Deresi'nde meydan geldi. Edinilen bilgilere göre, derede hareketsiz bir kişinin olduğunu fark eden vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen AKS ekipleri, kepçe yardımıyla şahsı dereden kepçe yardımıyla şahsın cesedini dereden çıkardı. Şahısın cansız bedeni üzerinde incelemede bulunan olay yeri inceleme ekipleri, cesedin 18 yaşındaki Birol Ergül'e ait olduğunu belirledi. Ergül'ün cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Ergül'ün kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Öte yandan, aynı dereden daha önce de 15 Haziran 2017'de, 22 Mayıs ve 8 Eylül 2016 tarihlerinde de 3 erkek cesedin çıktığı öğrenildi. Ergül'ün cansız bedeni bir sene içinde aynı dereden çıkan 4'üncü ceset oldu. Aynı derede meydana gelen ölümler nedeniyle İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konak İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title