Haberler

Bir Şarkı Yüzünden Servetini Kaybet

Özdemir Erdoğan, 1985'te Sezen Aksu ile Birlikte Seslendirdiği ve Bir Keman Hocası ile Genç Öğrencisinin Aşkını Anlatan 'Küçük Bir Aşk Masalı' Şarkısı Yüzünden Servetini Kaybettiğini Anlattı.

ÖZDEMİR ERDOĞAN, 1985'TE SEZEN AKSU İLE BİRLİKTE SESLENDİRDİĞİ VE BİR KEMAN HOCASI İLE GENÇ ÖĞRENCİSİNİN AŞKINI ANLATAN 'KÜÇÜK BİR AŞK MASALI' ŞARKISI YÜZÜNDEN SERVETİNİ KAYBETTİĞİNİ ANLATTI.

Özdemir Erdoğan 'O günlerde tüm paramı açtığım müzik okuluna yatırmıştım. Müzik okulunu ailemden miras kalan Kadıköy'deki Boran Han'da açmıştım. Bu şarkıyı da o yıl söylüyordum. Şarkıdan dolayı kız öğrenciler benden çok etkilenmiş. Aileler de bu durumdan rahatsız oldu. Çocuklarını çektiler. Ben yanlış anlaşılırım diye okula gitmemeye başladım. Bu kez de işim battı. Okulu kapattım, hanı satıp borçları ödedim. Cebimde 5 kuruş kalmadı. Siz bu şarkıyı keyifle dinliyorsunuz, ama bana sorun. Bu aşk masalı yüzünden miras gitti, sıfırı tükettim' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title