Haberler

Bir Oyla Yaşamınızı Değiştirin"

Yerel seçimler öncesi projeleri ile yurt genelinde ilgi odağı olan AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, seçmenlerden adaylara ve projelerine bakarak oy vermelerini istedi.

Yerel seçimler öncesi projeleri ile yurt genelinde ilgi odağı olan AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, seçmenlerden adaylara ve projelerine bakarak oy vermelerini istedi.

Barış Aydın, yerel yönetimlerin kentlerde yaşam kalitesi açısından son derece önemli olduğunu kaydetti. Her yıl gelişen, hızla dünya devleri arasında yer alan Türkiye'de en önemli sorunlardan birinin kentlerini sahiplenmeyen, yeterli donanıma sahip olmayan belediye yönetimleri olduğunun altını çizen Aydın, şunları söyledi:

"Seçimlere sayılı günler kaldı. Bu süreçte belediyecilik hizmetlerine en fazla ihtiyaç duyan Çankaya'dan aday oldum. Aday olurken çok ciddi projeler hazırladık ve güçlü bir kadro kurduk. Çünkü Çankaya'da kayıp 25 yıl var. Bu açığı kapatmak günü yakalamak için çok ama çok çalışmak gerekiyor. Bu aşamada biz yapacaklarımızı sıraladık, yaptıklarımızı anlattık. Sıra artık seçmene geliyor. Çankaya seçmeni aydın, bilinçli seçmendir. Tüm adayları ve projelerini, geçmişteki başarılarını masaya yatırıp, kararlarını versinler. Çankaya'da karanlıkların aydınlığa dönüşebilmesi için her seçmen oyunun kıymetini bilerek hareket etmeli. Yerel yönetimler siyasi güç kazanmak için değil, hizmet içindir. Vatandaşların sıkıntılarına çözümü, ideolojiler değil projeler bulacaktır. Bu sebeple tüm seçmenlerden ricam, adayların projelerini incelemeleri, vizyonlarına, birikimlerine, deneyimlerine güvenerek bilinçli oy kullanmalarıdır."

"BİZ BİR KİŞİ İLE YENİDEN VAR OLABİLEN BİR VATANIN EVLATLARIYIZ"

Oy vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu vurgulayan Aydın, şöyle devam etti:

"Katılımcı demokrasinin sürdürebilirliği ancak vatandaşların haklarına sahip çıkması ile mümkün olabilir. Oylarınızla yaşadığınız şehrin standartlarını seçme hakkına sahipken bu hakkı kullanmamak, başka insanların seçimlerine razı olmaktır. Sonuç bir oyla bile değişebilir ve siz seçtiğiniz standartlara sahip olabilirsiniz. Biz bir kişi ile yeniden var olabilen bir vatanın evlatlarıyız. Tüm bunları hatırlamalı ve vicdani bir sorumluluk duyarak oyumuza sahip çıkmalıyız."

Bilinçli seçmenlerle karşı karşıya olan her aday için vaat döneminin bittiğini vurgulayan Aydın, vaatlerinin alt yapısını projelendiremeyen adayların kazanması durumunda da başarıya ulaşmalarının mümkün olmayacağını ifade etti. Seçim bölgelerini çantada keklik gören, başkanlık ilanlarıyla seçmenin oyuna ipotek koyan anlayışın demokrasi ile uzaktan yakından ilgisi olamayacağını söyleyen Barış Aydın, "Bu seçimde ideolojinin değil şehirlerimizin geleceğinin kazanmasını ümit ediyorum. Halkımız hak ettiği hizmete oyları ile ulaşacaktır" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Barış Aydın Ak Parti Türkiye Çankaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title