Haberler

Bir Milyon Erkekle Yattım Diyen Genç Kadın Şimdi Yardım Meleği Oldu

Güncelleme:

İngiltere'de en az bir milyon erkekle cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen 32 yaşındaki Kat Lee, yardım meleği oldu.

İngiliz seks işçisinin ilginç hayatı şu günlerde İngiltere basının gündeminden düşmüyor. Meslek hayatı boyunca en az bir milyon erkekle cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen 32 yaşındaki Kat Lee yardım meleği oldu.

"BİR MİLYON MÜŞTERİM OLMUŞTUR"

Kendini yardım kuruluşlarına adayan Lee yarı zamanlı olarak da Manchester'da bir barda barmaidlik yapıyor. 18 yaşında erkek dergileri için çıplak pozlar vererek meslek hayatına başlayan Lee ikiz kız kardeşi nedeniyle bu işe girdiğini söylüyor. Lee, "18 yaşımdan 30'larıma kadar seks işçisi olarak çalıştım. Nereden baksan bir milyon müşterim olmuştur. Herşey ikiz kız kardeşimin isteği üzerine katıldığım bir fotoğraf çekimi ile başladı" dedi.

"BABAM ARAP OLDUĞU İÇİN ÖTEKİLEŞTİRİLDİK"

Lee babası Arap asıllı olduğu için gençliklerinde çok fazla ayrımcılığa maruz kaldıklarını. Ancak onlara dünyayı dar eden o zorbaların Lee'den randevu koparmak için sıraya girdiklerini görünce son gülenin kendisi olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Manchester Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (57)

KÎBAR POMPACI:

Vay be eski gaz ocağı misali gibi :) Eskiden tecrübeli insanlara gaz ocağı gibisin denirdi ! Gaz ocakları sarı renkliydi ve yan taraflarında küçük pompa vardı. Pompaladıkça alev artardı.

2
147
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Benimlede oldu bu Kate Lee Oxford University den tanirim kendisini!

2
145
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Benim nickimle kim yaziyor?

yanıt0
yanıt1
IZİİİİİİ DORTMUND:

Nereden Senin Nick''in oluyormuş tapulu mu? özentili Donut kafalı özenti.

yanıt2
yanıt1
Ahmet Güler:

12 (yıl)*365(gün)=4380 gün 4380gün*24 saat=105120saat 105120saat/1.000.000 müşteri=0,11 saat Yani yemeden içmeden uyumadan 12 yıl boyunca 5 dakikada bir bir erkek. Birde Dayak zararlı derler??

42
4
yanıtYanıtla
Azedep:

Yorum mükemmel. Tek kelimeyle harika. Tebrikler!

yanıt10
yanıt1
Tripot:

Sende gidiş geliş şerit sayısı çok galiba deyişik

5
15
yanıtYanıtla
AYŞE KURT:

AMAN NE BÜYÜK MARİFET APTAL MAL

14
4
yanıtYanıtla
celel:

icnden. hic. cikmamiş. . hiç. boş. kalmamış.

13
2
yanıtYanıtla
NERMÎN:

Ayy bu erkeklerin nefsi midesi nasıl herşeyi yutuyor, kaldırıyor, Binlerce erkeğin temas ettiği bir uzuva onlarda hevesleniyorlar. Ne hastalıklar var. Birde gider evde hiç haberi olmayan zavallı eşlerine bulaştırırlar

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title