Haberler

Bir Markanın Reklam Yüzü Olan Aleyna Tilki, 1 Milyon TL Kazandı

Güncelleme:

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, dünyaca ünlü bir giyim markasının yüzü oldu. Şarkıcı reklam film anlaşmasından 1 milyon TL kazandı.

Genç yaşına rağmen başarılarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, reklam yıldızı oldu. Aleyna Tilki'nin yeni rekla filminden 1 milyon TL alacağı iddia edildi.

"PANTOLONLA NELER YAPILABİLECEĞİNİ GÖRECEKLER"

Şarkıcı, "Kendimi ve tarzımı buldum. Reklam filminde izleyiciler, pantolonla neler yapılabileceğini görecek. Sahnede, kliplerimde ve özel hayatımda zaten jean vazgeçilmezim" dedi.

Bir Markanın Reklam Yüzü Olan Aleyna Tilki, 1 Milyon TL Kazandı

"ELLERİMİ NASIR TUTTURAN BİR REKLAM OLDU"

Reklam filminden bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Tilki, "Emek vererek, 'dublör kullanmayacağım' deyip, ellerimi nasır tutturan ve benim çok eğlendiğim bir reklam oldu." sözleriyle takipçilerine yeni işbirliğini duyurdu.

Bir Markanın Reklam Yüzü Olan Aleyna Tilki, 1 Milyon TL Kazandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (44)

AYŞE:

HANGİ ENAYİ BU SALAK KIZA BU KADAR PARA VERMİŞTİRKİ

12
24
yanıtYanıtla
ali:

sen meşur olsan sanada verirlerdi

yanıt8
yanıt0
LOLA:

HAYIRLI OLSUN ARTIK LOFT GİYMİYORUM. ;:)

13
23
yanıtYanıtla
Nazan:

Ünlü şarkıcı mi??????çok komik doğrusu yazik ki güzelim canim ülkemde böyle kolay para kazanan da modifiye edilmiş bir sesle eli kömür içinde kazma kürek asgari ücret alan da var

14
20
yanıtYanıtla
LUTENES:

YAPMA ŞİMDİ KIZIN SESİ ALLAH İÇİN ÇOK GÜZEL ZAMANINDA YETENEK SİZSİNİZDE ÇIPLAK SESİYLE İNSANLARI BÜYÜLEMİŞTİ SEVMEYEBİLİRSİNİZ AMA SESİNE BENCE LAF ETMEYİN

yanıt18
yanıt4
ÖMER:

Aynen öyle

yanıt2
yanıt1
Tranvatör:

Selda bağcan gibi sanatçılar çıkıp şarkı söylerdi,bunlar önce kıvırp sonra söylüyor,bir çocuğun aldığı modele bak göbek açık ora açık bura açık,yani ahlaki çöküntüye odun atanlar attıranlar bunlar,

9
21
yanıtYanıtla
Ali:

Çucuk istismarı değil mi şimdi bu

6
23
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Aleyna, Kerimcan bu gibi tiplerin ülkemizde bitirilmesi için sosyal medyada sayfa açılması gerekir. Yani Ünsüz olmaları ve haber olmamaları için milyonlarca insanın hem fikir olması gerekir.

10
18
yanıtYanıtla
hüso 66:

pardon kerimcan kim tek sorun senin gibilerin bitirilemedi bence.bir sayfa açalım gör bakalım hadi yerse

yanıt12
yanıt2
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title