Haberler

Bir Kez Daha "Avrupa'nın En İyisi"

Güncelleme:

Fairmont Quasar İstanbul, The International Hotel Awards tarafından bu yıl da "Avrupa'nın En İyi Şehir Oteli" ve ayrıca "Avrupa'nın En İyi Lüks Oteli" ödüllerine layık görüldü.

Dünyaca ünlü Kuzey Amerika kökenli otel zinciri Fairmont'un Türkiye'deki ilk oteli olan Fairmont Quasar İstanbul, geçtiğimiz yıl kapılarını açmasından sonra aldığı birçok uluslararası ödüle, yenilerini ekledi.

Dünyanın en iyilerini belirleyen ve küresel turizm endüstrisinin önemli etkinliklerinden olan The International Hotel Awards kapsamında Londra'da gerçekleştirilen ödül töreninde Fairmont Quasar İstanbul, 2018-19 yılında, "Avrupa'nın En İyi Şehir Oteli" ve "Avrupa'nın En İyi Lüks Oteli" kategorilerinde büyük ödüllerin sahibi oldu.

Uluslararası otelcilik sektörünün en iyilerini ödüllendiren The International Hotel Awards (IHA), kazananları ülke ve bölgeler bazında, çok kriterli bir jüri değerlendirmesi ile belirliyor. IHA, aynı unvanları Türkiye çapında da kazanan Fairmont Quasar İstanbul'un Avrupa çapındaki ödülleri ise, "çağdaş mimari ve tasarımı, kent yaşamına değer katan etkinlikleri ve misafir deneyimini belirleyen kişiselleştirilmiş hizmetleri" nedeniyle aldığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde de World Luxury Hotel Awards tarafından misafir oylarıyla "Doğu Avrupa'nın En İyi Lüks Modern Oteli" seçilen Fairmont Quasar Istanbul, 2018 yılını birbirinden değerli ödüllerle kapatıyor.

The International Hotel Awards'un Londra'da Fairmont The Savoy otelinde gerçekleştirilen ödül törenine Fairmont Quasar İstanbul'un Pazarlama & İletişim Direktörü Esin Sungur katıldı. Ödülleri Jüri başkanı Viscount John Thurso ve IHA başkanı Stuart Shield'ın elinden teslim alan Sungur, "Açılışımızdan sadece 1,5 yıl sonra Avrupa'nın en iyi şehir oteli ve Avrupa'nın en iyi lüks oteli seçilmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Otelimizin İstanbul kent kültürü içinde yerini alması, şehirle birlikte yaşaması bizim için çok önemli, buna yönelik etkinliklerimiz sürüyor. Lüks şehir otelciliğinde Fairmont Quasar Istanbul'un dünya çapında bir rol model olması ise en büyük hedefimiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Londra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title