Haberler

Bir İtalyan Klasiği Olan Pizzanın Tüm İnceliklerini Usla İle Keşfedin!

Güncelleme:

Hamurundan sosuna, peynirinden malzeme seçimine, pişirme tekniğinden sunumuna kadar bir İtalyan klasiği olan pizzanın tüm inceliklerini keşfetmek için USLA'nın "İtalyan Pizzaları" workshop'u pizza tutkunlarını bekliyor.

İtalya'yı yemekleriyle bu kadar ünlü yapan ve dünyanın her yerinde tanınıp sevilmesine neden olan etkenler arasında pizza belki de en ön sıralarda yer alır.

İtalya; zengin kültürü, tarihi mirası, sanatı, renkleri, canlılığı ve sıcak insanları ile tanınan eşsiz bir ülkedir. Haliyle bu zenginlik yemeklerine de yansır. USLA'nın İstanbul Mecidiyeköy'deki, modern donanımlı eğitim mutfağında, 8 Haziran Cuma günü 19.00 – 23.00 saatleri arasında düzenlenecek "İtalyan Pizzaları" workshop'una gelen katılımcılar, İtalyan Mutfağı'nın en klasik yemeklerinden biri olan pizza hakkında bilinmesi gereken önemli ipuçlarını öğrenme fırsatına sahip olacaklar.

Pizza hamuru, domates sos yapımı, Pizza Calzone, dolgu kenar pizza, ince kenar pizza gibi detayların USLA şefleri tarafından uygulamalı olarak anlatılacağı "İtalyan Pizzaları" workshop'una katılmak isteyenler, biletleri Biletix'ten satın alabilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title