Haberler

    Bir İhtimal Daha Var

    SERDAR SARIDAĞ - MAÇIN ÖYKÜSÜ

    Başkent ekibi karşılaşmaya hızlı bir giriş yaptı, Serdar Gürler'in sayısıyla ilk devreyi önde kapattı. Anıl'ın ters vuruşuyla beraberliği bulan siyah-beyazlı takım, Mustafa Pektemek'le öne de geçti, Serdar Gürler'in müthiş röveşatası skoru dengeledi. Vagner Love'un şık kafası Kartal'ı galibiyete uçururken, Osmanlıspor'un ligde kalma umutlarına ağır darbe indirdi.

    Sezonun bu haftalarında, zirveden kopmuş bir Beşiktaş için, elbette Osmanlıspor kolay bir deplasman olmayacaktı. Üstelik Quaresma, Pepe, Atiba, Tosic  ve Adriano gibi eksiklerinizin yanında, rakibin küme düşme hattında olması da, Kartal'ın işini daha da zora sokan etkenler oldu. Serdar Gürler'in 6. dakikada attığı golle, psikolojik açından oyunda bir türlü üstünlük kuramayan Beşiktaş, 11. dakikada Larin'in kafa vuruşuyla, 33'te Lens'in auta giden şut girişimlerinden başka bir şey yapamadı.

    İkinci yarıda ise her futbolseverin izleyeceği türden bir futbol vardı sahada. 47. dakikada Anıl'ın kendi kalesine attığı golle oyuna bir anda denge gelirken, Beşiktaş ise istediği futbol anlayışını sahaya daha fazla yansıtmaya çalışıyordu. 51'de Mustafa Pektemek voleyle topu ağlara göndererek durumu 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra, siyah-beyazlı tüm oyuncular rahat bir nefes aldı.

    Beşiktaş'ın bu rahatlığı fazla uzun sürmedi. Sahanın en iyilerinden biri olan Serdar Gürler, 56. dakikada attığı röveşata golle, Osmanlıspor'un ligde kalma umutlarını daha da arttırdı. Bu gole bir an önce cevap vermek isteyen Beşiktaş 66'da Oğuzhan ve 70'de Love ile net gol pozisyonları buldu ama iki futbolcu da yaptığı kötü vuruşlarla saç baş yoldurdu. Fakat Vagner Love 80'de attığı golle hem kendini affettirdi hem de zirveye daha da yaklaşma açısından Beşiktaş'a önemli bir üç puan kazandırdı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Pektemek Serdar Gürler Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title