Haberler

Bir Fikrim Var" Projesi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansınca yürütülen "Bir Fikrim Var" projesi kapsamında açılan yarışmanın finali yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Çorlu Halk Eğitim Merkezi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda konuşan Vali Mehmet Ceylan, Tekirdağ'ın büyüyen, gelişen ve üreten bir şehir olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu tür çalışmalarla hem gençlerimiz kendini ispat ediyor, hem de bizler için yetişmiş, vasıflı eleman farkındalığını bir kez daha vurgulayan değerli bir çalışma. Ben öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlk çalışmaya bütün okullarımızın katkı sağlaması da büyük mutluluk verdi. Tekirdağ için elimizdeki gençlerin en iyi şekilde yetişmesi, aldıkları eğitimin daha kaliteli olması için bizler de gerek Valilik, gerekse İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerekli çalışmaları yapacağız. Bu yeni fikirler, yeni buluşlar yapılması için daha fazla gayret sarf etmemiz gerekiyor ve bunu da birlikte başaracağımıza inanıyorum."

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da yarışmaya katılan okullara ve projeye destek veren Vali Ceylan ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin'e teşekkür etti.

Ulusan, meslek liselerinde öğrenci sayılarını arttırmak için çalışma yürüttüklerini belirterek, "Tüketen değil, üreten nesiller yetiştirmeliyiz. Bu projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu yarışmamızın öğrencilerimiz nezdinde gelecekte yapacakları çalışmalarda başarılı olmaları adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Dereceye giren ve başarılı olan öğrencilerimizi kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Finale kalan okul öğrencilerinin yaptığı sunumların ardından değerlendirme kurulu, dereceye girenleri belirledi.

Yapılan değerlendirmede, Kadriye Nazif Gölge Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, "Konuşan İlk Yardım" projesiyle birinci, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Günebakan Güneş Paneli" projesiyle ikinci ve Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Kurakçıl Peyzaj" projesiyle üçüncü oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Trakya Bölgesi Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title