Haberler

Evlenmeye Gitti, Hiç Tanımadığı Bir Kadınla Evli Olduğunu Öğrendi!

Güncelleme:

Türk genci ile Rus kız birbirine aşık olunca nikah dairesinin yolunu tuttu. Ancak erkeğin hiç görmediği biriyle, hiç gitmediği bir şehirde evlilik yaptığı ortaya çıktı.

İstanbul'da yaşayan Burak Aydın (32), Rusya'da bir iş ortamında tanıştığı İnna Rakshona (28) ile evlenmeye karar verdi. İnna Rakshona, Rusya'daki işinden istifa edip İstanbul'a yerleşti. Nişanlanan çift, düğün davetiyelerini de bastırıp eşe dosta dağıttı. Balayında kalacakları otel bile belirlendi. Ancak, nikah tarihi almak için Kartal Evlendirme Dairesi'nin yolunu tutan çift, büyük bir şokla karşılaştı.

KİMLİK BİLGİLERİ KULLANILARAK SAHTE EVLİLİK YAPILMIŞ

Görevli memur, sistemde, Burak Aydın'ın 3 ay önce Manisa Kırkağaç'ta oturan 31 yaşındaki Ö.A. adlı kadınla evlendiğinin gözüktüğünü söyledi. Nikah talebini yerine getiremeyeceklerini bildirdi. Neye uğradığını şaşıran Aydın, Manisa Nüfus Müdürlüğü'nü aradı. Buradan, kimlik bilgileri kullanılarak sahte bir evlilik yapıldığını öğrendi.

HEMEN EVLİ GÖZÜKTÜĞÜ KADINI ARADI

Aydın, hemen kağıt üzerinde evli gözüktüğü Ö.A.'ya ulaştı. Telefonda konuştuğu Ö.A.'ya "Eşiniz benim kimlik bilgilerimi kullanarak sizinle evlenmiş. Büyük bir sahtecilik sonucu, yanlışlıkla benimle evlenmişsiniz." dedi.

SAHTE DAMAT ORTADAN KAYBOLDU

Bu kez bir şok da kadın yaşadı. Telefonu kapatan kadın, 3 ay önce evlendiği eşini arayıp hesap sordu. Tartışma üzerine sahte kimlik kullanarak Ö.A. ile evlenen adam ise ortadan kayboldu.

SAVCILIĞIN YOLUNU TUTTULAR

Evrakta sahtecilik sonucu hiç tanımadığı biriyle evli görünüp nişanlısı ile hayatını birleştirme hayalleri suya düşen Burak Aydın ve gerçek adını bile bilmediği kişiyle evlenip neye uğradığını şaşıran Ö.A. savcılığın yolunu tuttu. Sahte kimlikle evlilik yapıp Ö.A. ve Burak Aydın'ın hayatını alt üst eden kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

"SABIKALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Şimdi Ö.A. evliliğinin mutlak butlan sebebiyle iptal edilmesini, Burak Aydın ise nişanlısı İnna Rakshona ile bir an önce evlenebilmeyi bekliyor. Ö.A.'nın avukatı, "Eşkalini verdiğimiz şahsın gerçekte kim olduğu ve nerede olduğu hâlâ tespit edilemedi. Şahsın sabıkalı olduğunu düşüyoruz. Aydın'ın kimlik bilgilerini nasıl edindiği araştırılıyor." dedi. (Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Burak Aydın İstanbul Inna Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

44 malatya 44Mobil-IOS:

Heyt be ülkeye bak kimin eli kimin .... Belli değil :)

17
1
yanıtYanıtla
Hendrix:

Sahte damat Adanalı çıkacak bakın görürsünüz

8
4
yanıtYanıtla
Güvenlik:

Kime niyet kime kismet

3
2
yanıtYanıtla
halkin sesi:

resmi nikahi olmayana imam nikahi kiymazlarsa daha cok böyle olaylar cikar . üc bes karektersiz insan yanlis ve yalan nikah kiydi diye bütün halki magdur ettiniz

0
4
yanıtYanıtla
eskidendi:

anayasa mahkemesi ceza kanununun ilgili maddesini iptal etti koçum artık resmi nikah şartı yok

yanıt0
yanıt0
Güvem:

Allah yardımcın olsun bunu yapan kimse adalet onu yakalayacaktır

1
0
yanıtYanıtla
dürüst:

adanali degilim sizdede amma adana takintisi varmis hayret

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title