Haberler

"Bir Dostluk Hikâyesi"

Güncelleme:

Goody Çocuk Tiyatrosu "Bir Dostluk Hikâyesi" Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde 3 Kasım Cumartesi Günü ilk özel temsilini verecek.

Mmmrravvv, Mrrr! Vvvhavvfff, Vofff!

GOODY ÇOCUK TİYATROSU"BİR DOSTLUK HİKÂYESİ" MÜZİKLİ OYUNU ÇOCUKLARI SEVİMLİ DOSTLARIN DÜNYASINA BEKLİYOR…

Goody Çocuk Tiyatrosu'nun müzikli çocuk oyunu "Bir Dostluk Hikâyesi" Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde 3 Kasım Cumartesi Günü ilk özel temsilini verecek.

Çocuklarda hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla projelendirilen Goody Çocuk Tiyatrosu'nun "Bir Dostluk Hikâyesi" adlı müzikli çocuk oyunu bir ev köpeği ile bir sokak kedisinin dostluğunu ve etrafında gelişen olayları anlatıyor. DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Çocuk ve Genç Psikolojik Danışmanlık Merkezi uzmanları tarafından incelenip ilkokul çocukları için pedagojik açıdan uygunluğu onaylanan tiyatro oyununda "La Fontaine" fabllarına da yer veriliyor.

Goody Çocuk Tiyatrosu için Ömür Gedik, Tuna Arman, Reyhan Karaca ve Yavuz Seçkin gibi hayvan haklarına duyarlı sanatçılar kamera karşısına geçerek oyunda gösterilen sinema bölümünde fabllardaki karga, öküz, kurbağa ve tilki karakterlerini canlandırdı.

İstanbul içerisinde belirlenen ilkokullar dışında kültür merkezlerinde de temsil verecek oyun sırasıyla 3, 17 ve 24 Kasım tarihlerinde Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde seyirci ile buluşacak.

Yazan ve Yöneten: Nedim Saban

Yardımcı Yönetmen: Mürüvvet Kurt

Dekor: Tuğçe Akbulut

Kostüm: Zeynep Yiğit

Video Tasarım: Cem Gengönül

Müzik: Elif Öztürk - Burak Öksüzoğlu

Oyuncular: Deniz Kaya, Çiğdem Alben, Semih Okumuş, Begüm Akdoğan, Emrah Düzkaya

Proje ile ilgili tüm detaylar ve son gelişmelere www.facebook.com/Goodymama'dan; Goody markalı ürünler ile ilgili bilgiye de www.goody.com.tr'den ulaşılabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ataköy Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title