Haberler

Bir Döneme Şarkılarıyla Damga Vuran Faruk K'dan Yıllar Sonra İtiraf Geldi: Şarkım Sayesinde Apartman Aldım

Güncelleme:

Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Faruk K. katıldığı programda yıllar sonra bir itirafta bulundu. Faruk K. o dönemin en çok dinlenen şarkılarından biri olan 'Honki Ponki' sayesinde apartman aldığını söyledi.

Şarkıları dilden dile dolaşan Faruk K. uzun zamandır, müzik piyasasından uzak kalmıştı. Kanal D'deki '2.Sayfa' programına katılan şarkıcı Faruk K'dan itiraf geldi. Sevilen şarkıcı, ''Honki Ponki şarkısı sayesinde apartman aldım'' dedi.

"O ŞARKIYLA OTURDUĞUM EVİ ALDIM"

Honki Ponki şarkısı sayesinde apartman aldığını belirten şarkıcı, ''2001'de Azar Azar'la tanındım ama o şarkı bana para kazandırmadı. 2002'de Honki Ponki şarkısı bana festivallerin kapısını açtı, oturduğum evi ondan kazandığım parayla aldım.

Bir Döneme Şarkılarıyla Damga Vuran Faruk K'dan Yıllar Sonra İtiraf Geldi: Şarkım Sayesinde Apartman Aldım

"ÇOCUKLARA OPERA İÇİN YAZILDI"

Honki Ponki şarkısı bana apartman aldırdı. Bu şarkı vakti zamanında çocuklara yönelik bir opera için yazıldı'' açıklamasında bulundu.

Bir Döneme Şarkılarıyla Damga Vuran Faruk K'dan Yıllar Sonra İtiraf Geldi: Şarkım Sayesinde Apartman Aldım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

FORD KA:

İTİRAF DEYİNCE ŞAHİN K NIN OĞLU OLDUĞUNUMU AÇIKLADI ACABA DİYE DÜŞÜNDÜM.

23
2
yanıtYanıtla
nefret:

on numara tespit

yanıt0
yanıt0
ED37:

Faruk K. o dönem güzel parçalar yaptı. Belki de tek kötü şarkısı honki ponkiydi. O da festivallerde çocuklar için çalındı. Zaten parayı albüm gelirinden değil, festivallerden kazanmış. Çarçur etmemiş. Helal olsun.

16
1
yanıtYanıtla
MAVİ BALİNA:

sen bir ömür calıs bir daıre zor al adam honki ponki apartman ı götursunn. . . . severmisin sabaha mı bırakırsın

8
6
yanıtYanıtla
deli..dolu:

anaa Faruk abi sen haa özellikle Azar Azar şarkını ben çocukken çok dinlerdim Yonca evcimik abla teyzenin yanında beraber dans ediyordunuz nasıl iyimi onu hiç göremiyoruz rahatsız değildir umarım Faruk abi sizin o grubunuz hepsi iyi insanlardı hep özledik artık o çocukluğumun güzel yılları geri gelmez biliyorum ama insanız işte 1 umut bekliyoruz kendine iyi bak Faruk K. abi Yonca evcimik abla teyzeye, de selamlar iyi günler A. E. oLuunn

9
3
yanıtYanıtla
Okuyup Mühendis olacağına...:

Adalete bak. Yıllar boyu oku mühendis ol. 10 yıl krediyle ev al. 4 yıl krediyle araba al. geçim derdi filan. Adam bir şarkıyla aparman aldım desin. Ben o yüzden konser ve sinemalara gitmiyorum. Onlarda suç yok. Okumayı heveslendirecek, geleceğini özendirecek bir şey yokki. Yoksa vatana millete faydalı olmaktan gocunduğumuz yok.

11
0
yanıtYanıtla
RK 07:

Neyi itiraf etmiş oldu. Ne saçma haber.

9
0
yanıtYanıtla
svs:

karar verin başlık apartman haberde oturduğu daire bu iş gecekonduya doğru gidiyor. Allah daha çok versin bu arada Faruk abi sıcakla zenginlikten zarar gelmez derler.

6
0
yanıtYanıtla
Boş boş konuşup adamı kötülemek:

Bu adamın bu parayı kazanmasına vesile olan biz değil miyiz? Ne yapsın adam parayı size mi dağıtacaktı. Adam saçma sapan bir şarkı yapmış. Yok anlamı neydi falan demeyin. Adam bulmuş bizim gibi enayileri kapmış parayı. Helal olsun.

4
0
yanıtYanıtla
öfkeli:

albümün para kazandırdığı yıllar dır. . honki ponki ile aklımızı aldın arkadaş neler gördük be

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title