Haberler

Bir Devleti Temsilen Ülkemizde Bulunan Yabancı Diplomatlar..."

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bir devleti temsilen ülkemizde bulunan yabancı diplomatlar mütekebbir değil, her şeyden önce haysiyetli ve hürmetkar olmalıdır" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bir devleti temsilen ülkemizde bulunan yabancı diplomatlar mütekebbir değil, her şeyden önce haysiyetli ve hürmetkar olmalıdır" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye müstemleke bir ülke değildir. Müstevli hesaplara kurban edilmeyecek, mütecaviz emellere teslim olmayacak, boyun eğmeyecektir. Bir devleti temsilen ülkemizde bulunan yabancı diplomatlar mütekebbir değil, her şeyden önce haysiyetli ve hürmetkar olmalıdır. Vize konusunda ABD'yle yükselen gerilimin düşürülmesi tavsiye ve temennimizdir. Ancak düşmeyecekse bunu biz değil, onlar düşünmelidir. Türkiye, amirlerinin düdüğünü çalan bir büyükelçinin iki dudağından çıkıp aba altından sopa gösteren sözlerini hoş görmeyecektir" dedi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title