Haberler
Güncelleme:

Bir Devir Kapandı! Angelina Jolie Soyadını Değiştirdi

Geçtiğimiz günlerde barıştıkları iddiası ortaya atılan Angelina Jolie ve Brad Pitt için sona gelindi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

sssssssssssssssssssssss:

deliyürek gerizekalısı kaç tane çocuğu evlat edindi ve onlara bakıyor yetmedi yardım etmediği fakir ülkeler bunlardan afrika, marimar gibi ülkeler dahil paralarını bunlara yatırdı. Hayır kurumlarına sponsor oldu. Sende gafiller diyorsun. . Allahın cahil salağı. . . . Müslümanım diyipte para pulunu karı kızlara yediren onca gafiller varken bunları gözün gördü allah senin gibilerini yaşatmasın inşallah. . Bu gün türkiyede olanlar sizin yüzünüzden okumamış bilgisiz cahiller. .

39
0
yanıtYanıtla
DeliYürek:

Sizinde piliniz bitti ey gafiller!

5
12
yanıtYanıtla
odunkafa:

Yarım akıllı cahil seni keşke onlar kadar insan vasfı taşısan bünyende

yanıt5
yanıt0
Tim0135:

Nolmuş ölmüşmü yani, başlığa bak başlığa devir kapanmışmış ilk çağ amı dönmüş Angelina:)

9
1
yanıtYanıtla
TİMM013567777:

valla ne halleri varsa görsünler. . karışmam. . biz dekiler daha iyi. . bu ecnebiler böyle. . neyse ben dereye iniyorum ördeklere yem vereceğim . sen de adam gibi yaz salakça yazma insan ol. . bak kendi işine karışma yorumlara. . . okey. . tamam. . .

yanıt0
yanıt7
Brütüs:

Hep söyledim. Bizim kadınlardaki ego, kibir kimsede yok. Azınlıktakileri ayırıyorum.

8
1
yanıtYanıtla
ünlü:

Bizim türkiyede kadın hamile kalırsa öyle evleniyorlar, akıma uyun

2
3
yanıtYanıtla
Cengiz:

Len deli, senin pil bir kaç asır önce bittiği için herkesin pilinin bitmesini istiyorsun.sonrada kendiliğinden şarj olmasını bekliyorsun.çok beklersin daha. Nasıl insanlığa faydalı olurum ,tabi bu biraz fazla olur sana .o zaman nasıl faydalı olurum çevremde gibi şeylere kafa yorsan daha hayırlı olur hepimiz için. Degilmi???

2
2
yanıtYanıtla
mcohen:

Sen surıyeye git asiye

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title