Haberler
Güncelleme:

Pınar Gültekin'in kendisine şantaj yaptığını söyleyen katil, polisin "Mesajlar nerede" sorusuna cevap veremedi

Pınar Gültekin'i vahşice katleden Cemal Metin Avcı'nın ifadesinde dikkat çeken bir detaya daha ulaşıldı. Pınar Gültekin'in kendisini şantaj ile tehdit ettiğini öne süren Avcı, polisin "Bu mesajlar nerede?" sorusuna "Mesajları siliyordum" yanıtını verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (58)

realist:

Hemen saldirin hemen klavyE kahramanligi yapin. Ya bi arastirin az. Pinar hic duzgun bi kiz degilmis. Hakkettigini bulmus. Yok oyle erkekleri enayi aptal yurduna koyarak onlarin sirtinda gununu gun etmek. Yasadigi olmus. Olan adama oldu.

12
53
yanıtYanıtla
Son palavra bükücütilki emreeeee:

Bunlar senin kızının başına gelseydi Pınar bunları yazmazdı suç senin değil seni yapamamış anne babanın

yanıt3
yanıt3
Rezilsin:

Sadece rezilsin. O mantığını da, insanları yaşam biçimlerine göre yargılayışını da, böyle psikopat bir caniyi savunuşunu da al defol git! Kim bilir sen ne haltlar karıştırıyorsun da tanımadığın bir kız hakkında hakettiğini bulmuş diyebiliyorsun! Evladın da mı yok senin? Herif azılı katil, acımasız, insan bile değil. Neyini savunuyorsun? Fahişe de olsa öldüremezsin, karın da olsa öldüremezsin, tipini beğenmedin diye öldüremezsin, mini giyiyor diye öldüremezsin. Bu cinayet, bunun sebebi olmaz!

yanıt14
yanıt4
ahmet:

kız öyle olabilir, fakat hiçbir hatanın cezası bu şekilde katledilmek olamaz. . bunlar yapılanlar için indirim sebebi olamaz, haklı da olamaz.

yanıt25
yanıt4
Avcı:

olayın başka bir yönüne yorum yapayım. aşırı kızgınlık, öfke , panik ve stres altında insandaki akıl kontrolü ortadan kalkar. insan insanlıktan çıkar hayvansal avlanma , parçalama iç güdüleri ortaya çıkar. kendi kontrolünü sağlayamayan kişiler öfke anında canavara dönüşür. tabii bu kiişiyi asla haklı göstermez, aklı ile değil de içgüdüleri ile hareket ettiği için gerekirse itlaf edilmeleri, yoksa en ağır cezayı vermek gerekir. . bu durumdaki kişilerden mantıklı açıklama da beklemeyin. .

yanıt11
yanıt2
EMRE:

SENİN ANNENE BACINA KIZINA AYNISI YAPILSA NASIL KONUŞACAKSIN KLAVYE KAHRAMANLIĞI YAPAN SENSİN VİCDANSIZ

yanıt7
yanıt3
senin kızın olsaydı:

bay hadsiz kaç yaşındasın bilemem ama senin kızın olabilirdi pınar. direk böhyle infaz edilmez be insan. kızının böyle canice kurban edildiğini düşün bir. bebekken kucağına aldığını melek kokusunu içine çektiğin kızını bir düşün. biri tanımadan senin yazdıklarını yazarsa. kız evladın yoksa dilerim olduğu gün bugünü hatırlarsın ama Rabbim kızına bunu yaşatmaz. senin aptallığını kızınla sınamaz.

yanıt2
yanıt3
Ahmet:

Ulan varlık. Sana varlık demek bile fazla. Ne cahil insansin sen nasi yazabiliyon bunlari. O zaman herkes alsin eline bi silah kendi adaletini kendi versin. Umarım senun de gelir basina boyle bir durum tez zamanda

yanıt2
yanıt2
Dr Jivago:

Senin de O Katilden Bir Farkın Yok Aslında... Aynı Kafa Yapısındasınız Çünkü !!!

yanıt3
yanıt3
Öyle:

Öyle olsa bile bir insanı öldürme hakkı vermez

yanıt3
yanıt1
Ömer:

Şimdi bunu idam etmeyip de ne yapacağız besleyecek miyiz

38
8
yanıtYanıtla
barış:

Hiç bir neden bir insanın katledilmesine yaşam hakkının elinden alınmasına neden değildir. Fakat günümüzde kadınlar erkekleri tehdit edince bir panik anı ile bu durumlar yaşanıyor ve sonrasında yaşanan panik sonucu okurken bile insanın tüylerini diken diken eden bir cinayete dönüşüyor. Bu olay korkunun insana yaptırabileceği olaylara bir örnektir

11
29
yanıtYanıtla
TUTKU:

SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN YA.

yanıt1
yanıt2
ahmet:

ceren işin içinde gözüküyor. Olaydan sonra ikili arasındaki telefon görüşmesine kamufülaj yapmak için ''Ceren isimli şahıs aradı ve bana ''Cemal nasılsın, ben Pınar''ın arkadaşıyım biz Pınar''a ulaşamıyoruz. Senin haberin var mı?'' diye sordu. '' yalanına sığınmış. Olay günü ve sonrasında bu ikili kaç defa görüşmüş tespit edilmeli. . . Ceren sağlam bir ekip sorgularsa yeni bilgiler elde edilecek gibi. . .

21
11
yanıtYanıtla
Sami:

Kollukta sorgulayan ekipler bayağı sağlamdır , sıkıntı yok. Mesajların temini kolay. Sms kayıtları istenir ilgili servis sağlayıcıdan olur biter. Önemli olan ağırlaştırılmış müebbet verdirebilecek tüm delillerin toplanması. Kolluk halleder, merak etme, ellerinden hiçbirşey kaçmaz, kaçamaz. .

yanıt27
yanıt3
bbbbh:

pes valla ne guzelkonusuyor hayret

yanıt0
yanıt2
vatandaş:

asın gitsin okadar meş gul etmesin mah kemeyi de asayişi koruyan görevlileride yazık ona yapılan harcamaya. da kısasa kısas hükümet neden bekliyor hala. kanun çıkarılsın halk destekliyor. okadar.

27
2
yanıtYanıtla
Don Corleone:

Bir İnsanı Öldüren , Tüm İnsanlığı Öldürür !!! Bu Katil, Bunun Hesabını, Ne Bu Dünyada,, Nede Ahirette Veremez !!!

28
1
yanıtYanıtla
)DON CORLEONE CVP:

Bu öldürme eylemini yaparken sebep ve nedenlerini neden sorgulamıyorsunuz evet ölüm acı bir son ve insanoğlundan asla gelmemeli ama unutmayınki Allah yolundan çıkan kim olursa olsun böyle acı sonlarla karşılaşır yada hayatı cehenneme döner Allah bizleri hidayete erdirsin çünkü insanoğlu gerçekten yoldan çıktı.

yanıt2
yanıt1
İstanbul:

Dediğin gibi olsaydı ortada insan kalmazdı ne saçma bir laf adam istese de zaten tüm dünyayı öldüremez.

yanıt0
yanıt4
Leyla:

Istanbul a cevaben ... sayın yorumcu bu hadis i şerifte anlatılmak istenen masum bir insanı katleden tüm insanoğlunu öldürmüş gibi günah kazanır!!! Anlamındadır. Isin ciddiyetini anlayın diye öyle.bir benzetme yapılmıştır!

yanıt3
yanıt0
Vatandas:

Tek magdur olan nikahli eştir. Nokta

9
15
yanıtYanıtla
YAS YAS:

zina yaparsan ALLAH cezanızı verir olay net , ALLAHIN EMİRLERİ BELLİ AKILLI OLUN SİZİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ SON NEFESİNİZİ VERENE KADAR ONA GÖRE SONRA ALLAH HESAP SORCAK OYÜZDEN SON NEFESE KADAR ÖZGÜRCE AMA İMANLA YAŞAMAK LAZIM. . . . . HAKKEDEN İÇİN ÜZÜLMÜYCEN KENDİNİZE BAKIN DÜZELTİN KENDINIZI DERİM HEPİMİZ BÖYLE YAPMALIYIZ

9
15
yanıtYanıtla
Xx:

Buyuk konusma ilerde kizin olur ayni seyleri yasarsin

yanıt3
yanıt2
başak:

ne kadar pis zihniyetlisin pislik

yanıt3
yanıt4
COŞKUN:

Senin gibi bir çok örümcek kafalı var bu hatayı yapan, bir taraftan ölüm, gerçek dünya ya kavuşmak yaşam zaten sınav geçici dersiniz sonrada biri öldümü allah cezasını verdi dersiniz bu işi bi kaç taş kafa bi araya gelip tartışın derim

yanıt5
yanıt3
YAS YAS CVP:

Kardeşim Allah razı olsun tşk ederim sen Allah adına doğruları yazmışsın ama insanlar zıvanadan çıkmış artık çok görme cehennem ehli bu dünyada şeytanla yaşadığı yetmediği gibi cehennemde bile onun başına toplanmışlardır ama şeytan bile bu edepsizlerin şerrinden alemlerin Rabbi olan Allah''a sığınmıştır bak edepsizin biri kızında böyle olur demiş sanki herkesin kızı kendileri gibi gibi kursağı geniş bir hayat yaşayacak başka seçeneği yok bu edepsiz hayatı yaşayacak, bunlar ebu lehebin torunları.

yanıt1
yanıt1
tello:

sen cehenneme gittin seytanin allaha sigindigini gordun bunu da bize mi anlatıyorsun? seytan Alllaha isyanetmis huzurundan kovulmuş bi varlık aptalsın cahilliğinibu kadar belli etme bari. . . .

yanıt0
yanıt0
Soner:

Böyle katilleri idam etmezseniz, böyle adice yalanlara herkesi kandırmaya çalışır.

19
3
yanıtYanıtla
urfalı:

tartışmayın beyler yasak çirkefliğin sonucu üzüldüm çok kütü gençliğimiz nereye gidiyor.kimsenin umrunda değil zina

7
14
yanıtYanıtla
Dr Jivago:

Bu Nasıl Bir Mantık, Nasıl Bir Kafa Yapısı ??? Bir İnsan Katledilmiş ! Sen Ne Biçim Bir İnsanın ? Saçma Sapan Fikirlerini, Kendine Sakla !!! Cinayeti , Kendine Göre Yorumlayıp, Bel Altından Vurma !!!

yanıt3
yanıt3
bekir:

bu avukatlar adalet dağıtmıyor para karşılığı adaleti çalıyor avukatı akıl vermiştir

19
1
yanıtYanıtla
destan oldu bu olay:

Diğer cinayetler neden bu kadar gündem olmuyor? belli zümreler ölümlerin de bile ayrıcalıklı. yuh!

8
12
yanıtYanıtla
Yasir:

Herkes boşa yorum yapıyor. Adalet sahibi Allah(cc) ahirette her yapılanın karşılığını verir. Şu an sınav dünyasındayız hala anlamadınız mı?

12
5
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bi bitmediniz gitti. Tanrıcılık oynuyorsunuz. Bi insaları rahat bırakın artık. Allah kime ne vereceğini kendisi bilir .

yanıt2
yanıt3
Erol Mehmet Yıldız:

Mesajlarını gerçekten silmiş de olabilir. Bu kadının şantaj yapmadığı anlamına gelmez. Böyle bir mesajlaşma oldu ise eşinden gizlemesi ve silmesi normaldir.

3
14
yanıtYanıtla
mrwmrw:

ya erkek milleti sizde aynısını mı yapıyosunuzzzzzzzzzzzzz kadınlarla mesajlasıp eve gelince siliyorsun demek!! uckurunuz yansın ınsallah her ne mantık olursa olsun bu ıfadede normal hic bir cümle yok, bulan da yapan kadar serefsızdır

yanıt9
yanıt5
Oğuz beyi:

Allah hemkatili henmatüleyi affetsin cetvel doğru olmazsa çizgi düz çıkmaz ikiside şeytana uymuş eğri cetvelle düz çigi yapmak istemişler

9
7
yanıtYanıtla
Cem:

Ya benim okurken kanım dondu sen nasıl yaptın asılsın böyleleri ya böyle kıyırlımı insan canına ya insan canınına kıyılırmı hiç mi vicdan yok Allahından bul idam gelmeli böylelerine idam gelmeli kadına cocuga mahsuma zarar verip kıyanlara . . .

13
3
yanıtYanıtla
Sahte avukat:

Polis sorgu yapmaz ifade alır yani sözlü anlatım

11
4
yanıtYanıtla
hüseyin:

arkadaş ne uzadı bu haber yahuu. ölen ölmüş katil cezaevinde. daha neyini ısıtıp veriyosunuz bu haberin. . .

7
6
yanıtYanıtla
mali:

sıra tı müstakim yolundan ayrılanların başları sürekli belaya girer cenabı mevlam ın yasakladığı şeyleri yapmayacaksın günümüzde her yapılan şer normal oldu hele birde inkar edersen dinden çıkarsın allah muhafaza. Allahın verdiği canı ancak allahın emriyle Azrail aleyhisselam alır.

8
4
yanıtYanıtla
Dr Jivago:

Sağ ol Hoca fendi !!! Bir İnsan Katledildi !!! Bir İnsan !!! Hangi Kitap, Hangi Din Böyle Bir Ölümü Haklı Kılar ! Senin Kızın Varmı Bilmiyorum ? Bilmekte İstemiyorum !!! Ateş Düştüğü Yeri Yakar Hoca Efendi !! Ateş Düştüğü Yeri Yakar !!! O Edebi, Dini Ve İlmi Engin Bilgilerini Kendine Sakla !!! Sende Katille Katil Olma !!! Suça Ve Suçluya Arka Çıkma !!!

yanıt3
yanıt6
hemşire:

ne alaka yoldan şaşırmayanlar bile katlediliyor. şu gercek ayette sabittir haksuız yere cana kıymayacaksın. peki haklı yer neresi o senin canına kıymaya çalışırsa nefsi müdafa için kıyabilirsin. Allahın hükmü budur. Kuranınnın türkçesini aç ve öğrennnn yazık cahil kalma

yanıt0
yanıt0
Yetiş özlem:

Hadi şantaj yaptı mesajları silmiş olabilir silinen mesajlr e aramalar çıkarılmıyor mu

7
2
yanıtYanıtla
Yalanın Batsın:

Gencecik günahsız bir kızı canice öldüren bu adama ''niye yaptın'' bile diye sorulmamalı. Adam canavarca işlemiş bu suçu. Döv, boğ, yak, beton dök. Bu kadar mı acımasızdın be herif. İki aileyi de mahvettin. Gencecik bir hayatı hiçe saydı silip attı. Kız senden ayrılmak için çok çaba harcamış, ne tehdidi? Avukatın mı ezberletiyor sana bunları? Karın duymasın diye öldürdün haa şimdi hiç duymadı çok mantıklı!

7
2
yanıtYanıtla
YALANIN BATSIN''A CVP:

Günahsız bir kız !! Öylemi ? Burda yanlızca bu konuda suçu günahı olmayan biri varsa oda katilin eşi ve çocuğudur sen kim oluyorsunda Allah adına hüküm veriyorsun bire edepsiz ?Allah''ın verdiği canı ancak Allah alır hele böyle canice bir şekilde kimse kimsenin canına kıyamaz ama insaf artık haddinizi aştınız edepsizlik sizlerin kanına kadar işlemiş eğer dürüstseniz bu vahim olayı bütün gerçekleriyle görmeniz gerekir Allah''ın haram kıldığı hiçbirşey doğru bir sonla bitmez bunu bilin artık.

yanıt4
yanıt2
Asıl sana cevap:

Sen mi veriyorsun kızın günahkar olduğunun kararını? Ben günahsız diyorum sen günahkardı diyorsun! Sen misin karar merci?Adam kızı bekarım diye kandırmış aşık olmuşlar, sonra adamın evli olduğunu öğrenince ayrılmak istemiş her yerden engellemiş. Adam bırakmamış kızın yakasını. En sonunda dövmüş boğmuş öldürmüş yakmış beton dökmüş. Bu mudur bu kızın sana göre günahkar oluşunun cezası? Bu adam kim de onun bu cezayı hakettiğine kanaat getirip canavarca katlediyor?Sen katilin tarafını tutmaya devam et

yanıt3
yanıt2
ASIL SANA CVP NİCKLİ ŞAHSA CVP:

İnsanların Allah tarafından yaradılış amacı bellidir bir müslümanın rehberi Kur''an ve sünnettir ordada herşey açıktır ama senin gibiler ''''biz özgürüz istediğimiz gibi yaşarız bu dünyaya bir dahamı geliceğiz'''' diye diye edepsiz hayatlar çoğaldı sen makdülle birliktemiydin ?35 40 yaşında adam bekar olacak kızda sonradan öğrenecek öylemi ?Ben bu caniliği asla tasvip etmiyorum birdaha söyledim ama artık yeter düşün bu ümmetin yakasından Allah bela kalmaz veriyor ama akıllanmıyorsunuz .

yanıt1
yanıt2
Bu sana son cevabımdır:

Ben 12 yıllık evliyim ve anneyim. Sen benim nasıl bir hayat yaşadığımı nereden biliyorsun de ''senin gibiler'' diyorsun?? Ben insanların özgür olduğuna inanıyorum. Ben evliliği anneliği seçtim. İsteyen seçmez. Çevremde ailemde 40''ına gelmiş dul ya da bekar çok insan var. Kendi tercihleridir ben kimseyi yargılamam senin gibi. Kuran sana kimin günahkar olduğuna karar ver öldür mü diyor?Ölene bin tane laf öldürene alkış!Sana göre herkes müslüman olmalı senin dediğin gibi yaşamlı öyle mi?Sen sus be

yanıt2
yanıt1
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA SİBGATU:

ADAMIN''CANİNİN''BAKIŞLARI BİLE''GANGASTER''BAKIŞINA BENZİYOR. BEN ÖYLE GÖRDÜM BENİM GİBİ GÖRENLER VARSA BARNAK KALDIRSINLAR!

3
4
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

BEĞENMEYEN 4 KİŞİ DEMEK Kİ GANGASTERİN ARKADAŞLARIDIR. VAY ZALİMLER VAY!SİZDE AYNISINIZ DEMEK Kİ.

yanıt1
yanıt1
Fikret DALACIKAR:

EN ağır ceza verilmeli bir kulun canını baska bir kul alamaz AMa kızlarımıza sahip cıkalım bası bos kendı hallerıne bırakmayalım devir özenti devri İmkanı yoksa imkan yarata bilmek için herseyı yapabılır kızlarımız

4
3
yanıtYanıtla
dr:

fark etmez suc var kisaca mazaret ne oldugu cok ønemli degil suc oldugu icin ceza verirsin ve cok planli ise o zaman daha agir ceza olur

3
0
yanıtYanıtla
COŞKUN:

İyi güzel de polisin soruşturması pat diye basına mı veriliyor hem de bire bir diyalog şeklinde bana pek inandırıcı gelmedi

1
2
yanıtYanıtla
Bayi:

Bencil insanların ülkesinde herşey olur öyleki bu insanlar diğerlerine güler geçer de hiç vicdanları sızlamaz hatta saf cahil koyun der işte böyle bir ülkede yaşıyoruz böyle olaylar olması da normal neden şok oluyorsunuz.

0
1
yanıtYanıtla
Muhsin:

Ne biçim bir insanmış haberi bitmek bilmiyor artık kabak tadı verdi. Sanık yakalandı bütün katiller hangi cezayı aldıysa bu cani de aynısını alacak ama bitsin artık.

1
0
yanıtYanıtla
yusuf:

empatien yoksun bir yazı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title