Haberler

Bir Dert Ki Dayanılır Şey Değil!

Altın Portakal Film Festivali'nden 'En İyi Film Ödülü'yle dönen 'Güzel Günler Göreceğiz' filminde, Feride Çetin'in canlandırdığı 'Figen' karakterinin tecavüze uğradıktan sonra söylediği sözler...

48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden 'En İyi Film Ödülü'yle dönen 'Güzel Günler Göreceğiz' filminde, Feride Çetin'in canlandırdığı 'Figen' karakteri; tecavüze uğradıktan sora söylediği sözlerle izleyenlerin içini parçaladı.

BİR DERT Kİ YÜREKLER ACISI

'Figen'; sinemalarda fragmanları dönmeye başlayan filmdeki zorlu anlarını şöyle anlatıyor: "Bilmem ki nasıl anlatsam size derdimi... Bir dert ki yürekler acısı. Gönül yarası desem değil, ekmek parası desem değil... Bir dert ki, dayanılır şey değil! Feride Çetin, Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği filmde, köyünde tecavüze uğradıktan sonra ailesinin tecavüzcüsüyle evlendirmek istediği 'Figen'i oynuyor. Uğur Polat, Nesrin Cavadzade, Barış Atay, Buğra Gülsoy ve Uğurtan Denizaltı'nın da rol aldığı filmde; beş genç insanın İstanbul'daki, bir gün içinde yaşadıklarına odaklanılıyor. Günün sonunda ise aslında bu insanların birbirlerinin yaşamına farkında olmadan nasıl müdahale ettikleri gösteriliyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Sinema

Sinema Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title