Haberler

Bir Babanın Feryadı

Kahramanmaraş'ta Arkadaşlarıyla Birlikte Gölette Gezinirken Şişme Bottan Düşen Genç Boğuldu.

Kahramanmaraş'ta arkadaşlarıyla birlikte gölette gezinirken şişme bottan düşen genç boğuldu.

Piknik yapmak için Türkoğlu ilçesi Çamrak köyü mevkisindeki Aygır göletine giden Yakup Gök (23), bir süre sonra arkadaşlarıyla şişme botla gezintiye çıktı.

Yüzme bilmediği belirtilen Yakup Gök, dengesini kaybederek suya düştü. Suda kaybolan Yakup Gök'ün arkadaşları olayı jandarmaya ve gencin ailesine bildirdi.

Olay yerine giden jandarma ve Cumhuriyet savcısı, arama çalışmalarından bir sonuç alınamayınca Adana Emniyet Müdürlüğünden Su Altı Arama ve Kurtarma Timi istedi.

Kıyıda arama ve kurtarma çalışmasını izleyen baba Durmuş Gök, oğlunun sağ olarak bulunması için dua etti. Oğlunu arayan görevlilere sık sık “Ne olur oğlumu kurtarın, size yalvarıyorum” diye seslenen baba Durmuş Gök, Yakup Gök'ün tek erkek çocuğu olduğunu söyledi.

Yakup Gök'ün cesedi 2 kişilik timin yaptığı çalışmayla sudan çıkarıldı ve otopsi için Türkoğlu Fizik Tedavi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Oğlunun cesedi bulununca büyük üzüntü yaşayan baba Durmuş Gök ve yakınları sinir krizi geçirdi. Durmuş Gök ve yakınları göletin kıyısından uzaklaştırıldı.

Yakup Gök'ün arkadaşları ifadelerine başvurulmak üzere İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title