Haberler

Bir Ay Önce Sobadan Zehirlenen Anne-oğulun Donmuş Cesetleri Bulundu

Kayseri'de Sobadan Sızan Karbon Monoksit Gazından Zehirlendiği Tahmin Edilen Anne ile Oğlunun Cesetleri Komşuları Tarafından Bulundu. Anne ile Oğlun Yaklaşık 1 Ay Önce Öldükleri Tahmin Ediliyor.

Kayseri'de sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendiği tahmin edilen anne ile oğlunun cesetleri komşuları tarafından bulundu. Anne ile oğlun yaklaşık 1 ay önce öldükleri tahmin ediliyor.

Edinilen bilgiye göre; Merkez Melikgazi ilçesi Kemeraltı Mahallesi Keçeci Sokak'taki bir evde meydana gelen olayda, anne Fatma ile oğlu Nurettin İbik, komşuları tarafından evlerinde ölü olarak bulundu. İbik ailesini merak eden komşuları evin kapısını çaldı ancak açan olmadı. Kapıyı açan olmayınca pencereden içeri bakınca anne Fatma ile oğlu Nurettin İbik'in cansız bedenini gören komşular olayı polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, İbik ailesinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabileceğini belirledi. Yaklaşık 1 ay önce öldükleri belirlenen İbik ailesinin donmuş halde bulunan cesetleri üzerinde cumhuriyet savcısı da incelemede bulundu. Savcının incelemesinin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

(NÇ-SE-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title