Haberler

    Binlerce Euro Dolandırmışlardı! Polis Otelde Yakaladı

    BERLİN'de yaşayan 90 yaşındaki kadını arayan iki kişi, kendilerini polis olarak tanıttı.

    BERLİN'de yaşayan 90 yaşındaki kadını arayan iki kişi, kendilerini polis olarak tanıttı. Kadını telefonla arayan dolandırıcılar, "Evinizin soyulacağı bilgisini aldık. Hırsızlar sizin evdeki parayı ve mücevheratları çalacak. Paranızı ve değerli eşyanızı bize teslim edin. Emniyette tutacağız. Hırsızları yakalayınca size geri vereceğiz. Siz parayı ve mücevheratları poşete koyun. Poşeti de pencerenin önüne bırakın. Biz gelir alırız" diyerek ikna etti. Yaşlı kadın da kendisine söylenenleri yaptı. Sahte polisler de verdikleri saatte gidip içinde 94 bin Euro ve mücevherle dolu poşeti alıp oradan uzaklaştı. Yaşlı kadın dolandırıldığını anlayınca komşusu olan Berlin İçişleri Senatörü Andreas Geisel'in kapısını çaldı.

    BİRİ OTELDE YAKALANDI

    Durumu senatöre anlattı. Olaya çok sinirlenen Senatör Geisel, derhal polisleri görevlendirdi. Kendisi de bizzat soruşturmayla ilgilendi. İki dolandırıcı üç gün içinde yakalandı. Polis yakalanan iki kişinin 25 ve 26 yaşında hem Türk hem de Alman vatandaşı olduklarını açıkladı. Soygunculardan biri Wedding semtinde, diğeri de Halensee'de bir otelde yakalandı. Yakalanan iki kişinin uzun süredir polisin peşinde olduğu dokuz kişilik bir dolandırıcılık çetesinin üyesi olduğu ortaya çıktı. Çete üyelerinin aynı yöntemle başka insanları da dolandırdığı belirlendi. Dokuz kişilik çetenin diğer yedi üyesi ise aranıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Cep Telefonu Berlin Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title