Haberler

Binici'den Ak Parti Teşkilatlarına Teşekkür

Güncelleme:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Necati Binici, Temayül Yoklamasında Kendisine Verilen Destekten Dolayı Tüm Üyelere Teşekkür Etti.

Ak parti gaziantep milletvekili aday adayı necati binici, temayül yoklamasında kendisine verilen destekten dolayı tüm üyelere teşekkür etti.

AK Parti Gaziantep teşkilatının temayül yoklamasında 117 adayın arasından 337 delegenin oyunu alarak Parti Teşkilatının kendisine duyduğu güvenini belirten Necati Binici, "Temayül yoklamasında oy kullanan kullanmayan, şahsıma oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Necati Binici "19 Mart 2011 Cumartesi günü Parti Teşkilatımız tarafından yapılan temayül yoklamasında büyük bir titizlikle sandık başına gelen parti teşkilat üyelerine göstermiş oldukları gayret ve ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Binici, Türkiye'nin özlemle beklediği yatırım ve kalkınma hamlelerini gerçekleştiren, demokrasinin gelişmesine katkıda bulunan, ekonomik ve sosyal gelişmelere ışık veren bir partinin üyesi ve neferi olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, "Yıllardır bu ülkenin, bu ülke insanının, ülkemiz etrafındaki coğrafyanın Türkiye'den beklentilerini bilen ve özümseyen bir siyasetçi olarak, Allah nasip eder milletvekili olduğum takdirde bu düşüncelerle hareket ederek siyaset yapacağım" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title