Haberler

Bingöllü 23 Aile AK Parti'de

Güncelleme:

Bingöllü 23 ailenin önde gelenleri toplu olarak AK Parti'ye destek verme kararı verdiler

Dilovası AK Parti'ye katılımlar devam ediyor. Dilovası'nın önde gelen Bingöllü Bayat, Telli, Canbeş, Temiz, Aslan, Ekici, Sözen, Gürsu, Öz, Akın, Çiğdem, Özmen, Özer, Sülüm, Turhan, Başaran, Elgörmüş, Eyier, Susam, Düşünen, Karakurt, Karataş ve Acar ailelerinin önde gelenleri toplu olarak AK Parti'ye katıldılar.

DİLOVASI'NDA %60 OY ALACAĞIZ

AK Parti rozetlerini İl Başkanı Mahmut Civelek, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, İl yöneticisi İsmail Demir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Adayı Ali Toltar ve eski belediye başkanı Halit Yaşar'ın taktığı katılım töreninde konuşan Civelek, "AK Parti Dilovası'nda her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. 2009 yerel seçimlerinde %43 ile Dilovası Belediyesi'ni almıştık. Daha sonra genel seçimlerde %59 oy almıştık. İnanıyorum ki bu yerel seçimlerde de en az %60 alacağız. AK Parti ve Başbakana inanan halkımız yapılan hizmetleri görüyor. Ülkemizde ve Dilovası'nda yapılan hizmetlerı kimse karalayamaz.

HALKIMIZ HİZMETE OY VERECEK

Dilovası'na son beş yılda önemli hizmetler yapıldı. Bunlardan en önemlileri Dilovası Devlet Hastanesi'dir. İnşallah bu ay güzel bir açılış programı ile halkımızın hizmetine sunacağız. Bunun dışında, ilk Kültür Merkezimiz yapılmaktadır. Tavşancıl sahilimiz halkımızın hizmetine açılmıştır. Dilovası'nın kuruluşundan bu yana yapılan 11 okul varken, son beş yılda 11 yeni okul projesini daha hayata geçirdik. 30 Yıldır yapılamayan ölüm kavşağı olan Batı kavşağımızı halkımızın hizmetine açtık. İnşallah Doğu Kavşağı'nı da önümüzdeki yıl hizmete sunarız. Dilovası'nın ilk kapalı spor salonlarını yapıyoruz. Daha bunlar gibi 130 projeyi Belediye Başkaımız Cemil Yaman'ın ve AK Parti'nin gayretleri ile halkımızın hizmetine sunduk. Bu yapılanları halkımız görüyor. Onun için hizmete oy veriyor. Bu seçimlerden sonra 31 Mart'tan itibaren hizmet etmeye devam edecektir."dedi. Civelek ayrıca AK Parti'ye yeni katılan ailelere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemil Yaman Ak Parti Dilovası Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title