Haberler

Bingöl Valiliği'nden Ödüllü Resim Yarışması

Bingöl Valiliği Avrupa Birliği (AB) Proje Koordinasyon Merkezi tarafından 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında ödülü resim yarışması düzenleyecek.

Bingöl Valiliği Avrupa Birliği (AB) Proje Koordinasyon Merkezi tarafından 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında ödülü resim yarışması düzenleyecek.

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Avrupa Birliği ve Gençlik" konulu resim yarışmasının tüm ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin katılımına açık olduğu bildirildi.

Katılımcıların eserlerini en geç 25 Nisan 2012 tarihine kadar kendi okul idarelerine teslim etmelerinin istendiği açıklamada, "Yarışmada il birinciliği kazanan esere 1 dizüstü bilgisayar, 2. olan esere 1 dizüstü bilgisayar, 3. olan esere ise 1 dijital fotoğraf makinesi ödül olarak verilecektir. Ayrıca kendi okullarında ilk üçe giren tüm eser sahipleri Bingöl Valiliği AB Proje Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenecek 9 Mayıs Avrupa Günü Şenliği'ne katılım hakkını kazanacaklardır. Resim yarışmasında dereceğe giren öğrencilerin ödülleri bu şenlikte verilecek ve ayrıca diğer katılımcılara da çeşitli promosyon ürünleri verilecektir. Katılımcılar resim yarışmasına katılım koşulları ile ilgili kendi okul idarelerinden ve www.bingolproje.gov.tr adresinden daha detaylı bilgi alabileceklerdir" denildi.

- BİNGÖL

Kaynak: AA / Yerel

Avrupa Birliği Avrupa Günü Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title