Haberler

Bingöl'e 14 Milyon Lira Sel Ödeneği

Maliye Bakanlığı, Bingöl’de yaşanan sel felaketinin izlerinin silinmesi amacıyla İl Özel İdaresi ve Bingöl Belediyesine toplamda 14 milyon 80 bin TL ödenek gönderdi.

Maliye Bakanlığı, Bingöl'de yaşanan sel felaketinin izlerinin silinmesi amacıyla İl Özel İdaresi ve Bingöl Belediyesine toplamda 14 milyon 80 bin TL ödenek gönderdi.

Bingöl Valiliği, 13 Nisan 2017 tarihinde yaşanan ve kentte 18 milyon lira zarara yol açan sel felaketinin izlerinin silinmesi için Maliye Bakanlığından ödenek gönderildiğini bildirdi.

Açıklamada, "İlimizde meydana gelen sel afeti nedeniyle yıkılan Vali Şişmantürk köprüsü ile İl Özel İdaresi sınırları içerisindeki alt yapı hasarlarını gidermek amacıyla Maliye Bakanlığından ödenek talebinde bulunulmuş, Bingöl İl Özel İdaresi için 7 milyon Bingöl Belediyesi için 7 milyon 8 bin TL olmak üzere toplamda 14 milyon 80 bin TL ödenek temin edilmiştir" denildi.

Bingöl'de, 13 Nisan Perşembe akşamı yaşanan sel felaketi, eski Çapakçur Köprüsü, yaya köprüsü, acil servis yolu ve vadi yamacında bulunan çay bahçesinin yıkılmasına, birçok ev ve ahırın sular altında kalmasına, bir evin tamamen kullanılamaz hale gelmesine, 80 hayvan telefine, 15 aracın maddi hasar görmesine ve yüzlerce ağacın devrilmesine sebep olmuştu. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Maliye Bakanlığı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title