Haberler

Bingöl'deki Terör Saldırısı

Bingöl'de, çevik kuvvet ekiplerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Yunus Emre Doğan'ın Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki babaevinde yas var.Yunus Emre Doğan'ın (24) şehadet haberi, Aydınlıkevler Mahallesi'nde ikamet eden annesi İpek ve babası Sami Doğan'a emniyet yetkililerince verildi.

Bingöl'de, çevik kuvvet ekiplerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Yunus Emre Doğan'ın Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki babaevinde yas var.

Yunus Emre Doğan'ın (24) şehadet haberi, Aydınlıkevler Mahallesi'nde ikamet eden annesi İpek ve babası Sami Doğan'a emniyet yetkililerince verildi.

Haberin ulaşmasının ardından şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Vatandaşlar, başsağlığı için şehidin babaevine geldi. Belediye tarafından taziye çadırı kuruldu, Müftülük görevlileri Kur'an-ı Kerim okudu.

Taziyeye gelen Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, gazetecilere, ilçelerinin bir şehit daha vermesinden üzüntü duyduğunu belirterek, "Vatan için birçok gencimiz gözünü kırpmadan şehit oluyor. Onların hakkını nasıl ödeyeceğiz, bilemiyorum. Yunus, 5 çocuklu bir ailenin en büyük evladıydı. Amacı, aldığı maaşla ailesini geçindirmekti. Allah rahmet eylesin." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Emre Doğan Bingöl Sorgun PKK Politika Güncel Haberler

title