Haberler

Bingöl'deki Çatışmanın Ardından

Bingöl'de Teröristlerle Çıkan Çatışmada Şehit Olan Er Halim Atlas'ın Van'daki Evi, Taziye Ziyareti İçin Gelenlerle Doldu Taştı.

Bingöl'de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Er Halim Atlas'ın Van'daki evi, taziye ziyareti için gelenlerle doldu taştı.

Bingöl'ün Yayladare ile Kığı ilçeleriyle Tunceli üçgenin kırsalında PKK terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit olan Er Halim Atlas'ın Yalı Mahallesi Sümbül 1. Sokak'ta bulunan baba evi, acı haberin ulaşmasıyla birlikte doldu taştı. Sabah saatlerinden itibaren bir askeri ambulans evin önünde hazır bekletilirken, Vali Yardımcısı Ömer Özcan, Belediye Başkanı Burhan Yenigün, İl Müftüsü Osman Artan, İl Çevre ve Orman Müdürü Hüseyin Avcı ile çok sayıda askeri erkan ve vatandaşlar, taziye dileklerini iletmek için baba Şerafettin Atlas'ın evine akın etti. Atlas ailesinin 3'ü kız, 8 kardeşinden en büyüğü olan Halim'in fotoğraflarını eline alarak gözyaşı döken Şerafettin Atlas, babaannesi Gülşen Atlas ile dayısı Hekim Sevin ayakta durmakta zorluk çekti. Bütün acılarına rağmen taziyeye gelenleri evin kapısında karşılayan Şerafettin Atlas, bir şehit verdiğini ve bir şehit daha vermeye hazır olduğunu belirterek, "Vatan sağ olsun" dedi.

(ŞA-MET-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title