Haberler

Bingöl'de Terör Örgütüne Ait Mühimmat ve Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde Güvenlik Güçleri Tarafından Dağlık Arazi Kesiminde Bulunan Boş Bir Evde Yapılan Aramada, Terör Örgütü PKK Mensuplarına Ait Olduğu Değerlendirilen 2 Adet Av Tüfeği, Bu Tüfeklere Ait 41 Adet Fişek ile 2 Bin 400 Kilogram Kurutulmuş Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi.

Bingöl’ün Genç İlçesi'nde güvenlik güçleri tarafından dağlık arazi kesiminde bulunan boş bir evde yapılan aramada, terör örgütü PKK mensuplarına ait olduğu değerlendirilen 2 adet av tüfeği, bu tüfeklere ait 41 adet fişek ile 2 bin 400 kilogram kurutulmuş kenevir bitkisi ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri tarafından Genç İlçesi’nin dağlık arazi kesiminde bulunan boş bir evde yapılan aramada, terör örgütü PKK mensuplarına ait olduğu değerlendirilen 2 adet tek kırma av tüfeği, bu tüfeklere ait 41 adet fişek ile 2 bin 400 kilogram kurutulmuş kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin adli makamlara teslim edildiği belirtildi.

(ŞAK-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title