Haberler

Bingöl'de Halk Koşusu Düzenlendi - Hd

Bingöl'de halk koşusu düzenlendi

Mesut BUDRAÇBİNGÖL,(DHA)

BİNGÖL'de bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel halk koşusu, renkli görüntülere sahne oldu. 3 kategoride düzenlenen yarışmaya, yaklaşık 550 yarışmacı katıldı. 64 yaşındaki eğitim ve toplum gönüllüsü Semiramis Karaaslan da slikosiz hastalığına dikkat çekmek için koşuya katıldı.

Bingöl Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ile İl Atletizm Temsilciği tarafından halk koşusu düzenlendi. 'Koşabiliyorken Koş' sloganıyla yapılan 3 kilometrelik yarış, 3 kategoride yaklaşık 550 yarışmacı katıldı. Şehir stadyumundan başlayarak, kent merkezindeki Valilik binası bahçesine kadar devam eden koşunun ardından bir açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz geleneksel halk koşusunu tamamladık. Değişik kategorilerde vatandaşlarımız koştu. Farkı kategorilerde ödüllendirilmeler de yapıldı. Bu etkinlik hem spor kültürünü, hem de sosyalleşme açısından Bingöl'e ciddi bir katkı sağlayacaktır. Bu yarışmanın Türkiye'nin sporuna, sağlığına ve toplumsal dayanışmasına vesile olacağına inanıyoruz. İnşallah yapacağımız spor faaliyetleri de Bingöl'de spor anlayışına katkıda bulunur. Malumunuz modern toplumlarda insanların şikayet ettiği konulardan biri de hareketsizlik ve bundan kaynaklı hastalıklardır. Bu anlamda, böylesi etkinliklerle farkındalık oluşturabiliyorsak ne mutlu bize. Bundan dolayı bu etkinliğe ilgi gösteren sporcu arkadaşlara, paydaşlarımıza, görevli personellere ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.diye konuştu.

64 YAŞINDA, SİLİKOZİS HASTALARI İÇİN KOŞTU

Slikozis hastalığına dikkat çekmek amacıyla koşuya katılan 64 yaşındaki eğitim ve toplum gönüllüsü Semiramis Karaaslan ise yaptığı açıklamada, Silikozis hastaları için koştum. Onların umudu olmak için koştum. Gençlerimiz koşuyor, kadınlar koşuyor, yaşlılarımız koşuyordiye konuştu.

Katılımcı kategorisinde ödül alan Karaarslan, hediye çekini silikozis hastalarına armağan edeceğini söyledi.

Yarışmada, erkekler ve kadınlar kategorisinde birincilere 700, ikincilere 500, üçüncülere 300 lira, 35 yaş üstü erkekler ve kadınlar kategorisindeki birincilere 400, ikincilere 300, üçüncülere ise 200 lira ödül hediye çeki ve madalya verildi. Tüm kategorilerde ilk 20'ye giren katılımcılara da madalya verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Belediyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title