Haberler

Bingöl'de Güzel Kuran-ı Kerim ve Ezan Okuma Yarışması

Bingöl'de İmam Hatip Lisesi (İhl) Öğrencileri Arasında Okullar Arası 'Güzel Kuran-ı Kerim ve Ezan Okuma' Yarışması Düzenlendi.

Bingöl'de İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencileri arasında okullar arası 'Güzel Kuran-ı Kerim ve Ezan Okuma' yarışması düzenlendi.

Bingöl İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen ve 'Kuran-ı Kerim' ve 'Ezan Okuma' olmak üzere iki kategoride yapıldı. Daha önce kendi okullarında dereceye girerek bu yarışmaya girmeye hak kazanan 6 öğrenci, okudukları Kuran-ı Kerim ve ezanla dinleyicilere duygu dolu dakikalar yaşattı. Yapılan yarışma sonucunda Kuran-Kerim dalında Sabit Ay birinci olurken, Metin Yarar ikinci oldu. Ezan okumada ise Mahsun Kara birinci, Mürsel Ateş adlı öğrenci de ikinci oldu. Dallarında birinci olan öğrencilerin önümüzdeki günlerde yapılacak olan bölgelerarası yarışmalarında Bingöl'ü temsil edeceği öğrenildi. Yarışmayı okul idarecileri, öğrenciler ve öğrenci velileri izledi.

(MÇ-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title