Haberler

Bingöl'de Askeri Konvoya Yapılan Saldırı

Bingöl-Muş karayolundaki terörist saldırıda şehit olan Piyade Er Eren Kupal'ın Adıyaman'ın Besni ilçesindeki baba evinde yas var.

Bingöl- Muş karayolundaki terörist saldırıda şehit olan Piyade Er Eren Kupal'ın Adıyaman'ın Besni ilçesindeki baba evinde yas var.

Eren Kupal'ın şehit olduğu haberi ilçeye bağlı Konuklu köyünde yaşayan ailesine, Kaymakam Gürkan Demirkale ve İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Yılmaz tarafından verildi. Şehit erin anne ve babası ile yakınları, sinir krizi geçirdi.

Bu arada, Eren Kupal'ın baba evine Türk Bayrağı asıldı.

Eren Kupal'ın 7 aylık asker olduğu, 2 gün önce iznini bitirerek Hakkari Şemdinli'deki Tekeli Piyade Taburu Birliği'ne katılmak için Elazığ Asker Toplama Merkezi'ne gittiği öğrenildi.

Şehit Eren Kupal'ın, Kupal ailesinin 6 çocuğundan biri olduğu ve babasının çiftçilik yaptığı belirtildi.

Muhabir: Halit Arslan / Sevil Çelik

Yayıncı: Murat Taydaş - ADIYAMAN

Kaynak: AA / Güncel

Adıyaman Bingöl Besni Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title