Haberler

Bingöl'de AÇS İl Müdürü Polat, görevine başladı

Güncelleme:

Bingöl Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanana Aydın Polat, bugün itibariyle kurumdaki görevine başladı.

Bingöl Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanana Aydın Polat, bugün itibariyle kurumdaki görevine başladı.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nda Araştırmacı olan Aydın Polat, geçtiğimiz hafta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bingöl İl Müdürlüğü'ne atandı. Bugün görevine başlayan Polat yaptığı açıklamada, "Ben daha önce Bingöl'de 15 yıla yakın öğretmenlik yaptım. Bingöl'ü biliyorum. Ben de müdürümüzün bıraktığı yerden daha nasıl ileri götürebilirim diye çalışacağım. Ekiple çalışacağım. İnşallah iyi şeyler yapmaya çalışacağız. Mevcut durumu önce bir değerlendireceğiz daha sonra bunların üzerine ne koyabiliriz, onlara bakacağız. Tabi burası önemli bir kurum, toplumun refahı, huzuru için. Özellikle dezavantajlı gruplarla ilgileniyor bu kurum ama dezavantajlı grubu iyileştirmeden hem ekonomik hem ruhsal anlamda geliştirmeden toplumun bütününü huzura erdirmek zor. Diğer kurumlarımızla işbirliği içinde elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title