Haberler

Bingöl: Bingöl'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Bingöl Valiliği 2006 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Vehbi Avuç başkanlığında gerçekleştirildi.

Bingöl Valiliği 2006 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Vehbi Avuç başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdare toplantı salonunda düzenlenen toplantıya ilçe kaymakamları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve yatırımcı kuruluş temsilcileri katıldı. Kurum müdürlerinin yıllık ödeneklerini ve projelerini anlattığı toplantıda, yıllardır yapılamayan Kiğı ve Yayladere ilçeleri yolları tartışmaya neden olurken, son dönemde şehir merkezinde yaşanan su kesintileri de gündeme getirildi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayramı'n şehir içme suyu deposunun yanlış yere yapıldığı için sıkıntı yaşandığını iddia etmesi üzerine, kente saniyede 450 ila 500 litre arasında suyun geldiğini bildiren İller Bankası Bölge Müdür Yardımcısı Halil Köksal, şehir şebeke suyunun tarlalarda kullanıldığını tespit ettiklerini ve bu nedenle su sıkıntısının yaşandığını ifade etti. Her yıl temmuz ve ağustos aylarında su sıkıntısı yaşandığını kaydeden Belediye Başkanı Hacı Ketenalp ise, en büyük nedenin kaçak kullanım ve şebeke suyuyla bahçelerin sulanmasından kaynaklandığı söyledi.

Sorunların tartışıldığı toplantının sonunda bir konuşma yapan Vali Vehbi Avuç ise, kurum müdürlerinden sorunların çözümü adına çaba sarf etmelerini istedi. Tüm sorunların giderilmesi için talimat veren Vali Avuç, "Hizmet üretilmedikten sonra bu toplantıları düzenlemenin anlamı kalmıyor. Kurum müdürlerinin görevi makam doldurmak değil, hizmet üretmektir. Herkes görevini yapacak. Bu toplantıda gündeme gelen sorunların çözümü için önünüzde 3 ay var. Bu süre zarfında bu sorunları çözün. Her toplantıda yol, su, kanalizasyon, elektrik gibi aynı sorunlar gündeme geliyor. Toplantılarda artık kurumumuza şu kadar ödenek geldi, şu kadarını harcadık demek kafi gelmiyor. Bu ödenekler hizmet yapın, sorunları çözün diye geliyor. Bizim bu toplantılarda yaptığınız işlerden dolayı size teşekkür etmemiz gerekirken, hala aynı sorunları konuşuyoruz. Önümüzdeki toplantıya kadar her kurum üstlendiği görevi yerine getirecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title