Haberler

Bingöl Bingöl'de Balık Avı Sırasında Nehre Düşen Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Bingöl'de balık avı sırasında nehre düşen kişinin cansız bedenine ulaşıldıBingöl'ün Genç İlçesi'nde dün arkadaşlarıyla gittiği balık avı esnasında Murat Nehrinde kaybolan Sezer Polat'ın ekiplerin yaptığı arama çalışmalarında cansız bedenine ulaşıldı.

Bingöl'de balık avı sırasında nehre düşen kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde dün arkadaşlarıyla gittiği balık avı esnasında Murat Nehrinde kaybolan Sezer Polat'ın ekiplerin yaptığı arama çalışmalarında cansız bedenine ulaşıldı.

Genç ilçesinde oturan ve dün öğle saatlerinde arkadaşları ile birlikte Paymerg köyünde Murat Nehri'nde balık avına giden 24 yaşındaki Sezer Polat'ın ortadan kaybolduğunu gören arkadaşları, durumu jandarma ve kurtarma ekiplerine bilgi verdi. Gece saatlerine kadar bölgede yapılan arama kurtarma çalışmaları sonuçsuz kalınca, çalışmalara bugün sabah erken saatlerinde tekrar başlandı. AFAD, Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, UMKE ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı balık adamların destek verdiği arama çalışmaları sonucunda bugün saat 10.00 sıralarında Polat'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Polat'ın cenazesi Bingöl Kadın ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırılırken, olay ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title