Haberler

Bingöl Belediyesi En Temiz Mahalleyi Belirliyor

Bingöl Belediye Başkan Vekili Bahri Keskin, şehir genelinde 'En temiz mahalle benim mahallem' adı altında bir temizlik kampanyası başlatacaklarını söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Bukan ile birlikte bir yemekli toplantı düzenleyen Keskin, basın mensuplarına kampanya hakkında bilgi verdi. Düzenledikleri kampanyadaki amaçlarının çöp sorununu tamamen ortadan kaldırmak olduğunu ifade eden Keskin, "Düzenleyeceğimiz 'En temiz mahalle benim mahallem' kampanyasını mahalle muhtarları ile birlikte yürüteceğiz. Tüm mahallelerin, yol ve kaldırımlarının süpürülmesi, yıkanması ve çöp alanlarının ilaçlanması bu kapsamda değerlendirilecektir. Kampanya sonunda birinci olan mahallemizi ödüllendirileceğiz" dedi.

Kampanyayı 3 veya 4 hafta sonra başlatacaklarını da ifade eden Keskin, kampanya süresinin iki hafta olduğunu belirtti. Kampanyaya belediye başkanı, birim müdürleri, belediye personeli, temizlik şirketinin tüm personeli, muhtarlar ile bir kısım esnaf ve halkın katılacağını dile getiren Keskin, eline süpürge alarak kampanyaya destek vereceklerini anlattı. Halkın kampanyaya destek vermesini de isteyen Keskin, "Bu kampanyadan sonra Bingöl daha demiz ve daha sağlıklı bir kent olacağına inancımız sonsuzdur" şeklinde konuştu.

(MÇ-ŞA-Y)

13.08.2007 16:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title