Haberler

Bingöl: Bakan Unakıtan Bingöl'de...(2)

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, hükümetin milletin parasına sahip çıktığını, şimdi o parayla hizmet yapıldığı ifade ederek, bu hizmetleri tek bir şey için yaptıklarını, bunun da millete hizmet ve Allah rızası için olduğunu söyledi.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, hükümetin milletin parasına sahip çıktığını, şimdi o parayla hizmet yapıldığı ifade ederek, bu hizmetleri tek bir şey için yaptıklarını, bunun da millete hizmet ve Allah rızası için olduğunu söyledi.

AK Parti İl Kongresi'ne katılmak için Bingöl'e gelen Bakan Unakıtan, ilk olarak Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi, İl Defterdarlığı ve Sanayi Ticaret Odası'nı ziyaret ederek brifing aldı. Bakan Unakıtan, daha sonra Ahmet Dursun Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen ve AK Parti Grup Başkanvekili Hatay Milletvekili Sadullah Ergin ve AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz ile AK Parti Bingöl Milletvekilleri Mahfuz Güler, Feyzi Berdibek ve Abdurrahman Anık'ın da bulunduğu il kongresine katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, partilerin yaşayan bir teşkilat olduğunu, yaşayan bu teşkilatlara kan veren şeyin kongreler olduğunu belirterek, kongrelerin önemine değindi. Partilerinin bu millete hizmet için geldiğini ifade eden Unakıtan, "AK Parti bir ailedir. Bizim misyonumuz millete hizmet etmektir. Ülkemizi daha iyi bir yere götürmek ve evlatlarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmak gayreti içerisindeyiz. Amacımız şimdiye kadar görülmeyen hizmeti yapmaktır. Bu hizmet Bursa'ya, Hatay'a, Samsun'a, Bingöl'e yapılacak hizmetlerdir ve Türkiye'ye hizmettir" ifadelerini kullandı.

İktidara geldikleri günden beri geceli gündüzlü çalıştıklarını söyleyen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Başbakanımızın oturacak hali yok, her gün bir yerde. Şimdiye kadar hangi Başbakan bu kadar gezmiş? Geziyor, çünkü hizmet için geziyor ve bu hizmetlerde tek bir şey için yapılıyor. O da millete hizmet ve Allah rızası içindir. Sadece bize 'Allah sizden razı olsun' deseler yeter. Milletin edeceği bir dua bize kafidir. Bizim bütün yorgunluğumuzu unutturur. Bu hükümet, milletin parasına sahip çıkmış ve o parayla şimdi hizmet yapmaktadır. Bu yıl sadece köy hizmetleri için 2 katrilyon lira para harcayacağız. Gelecek yıl da aynı şekilde harcamaya devam edeceğiz. Geldiğimiz zaman 6 katrilyon ancak yatırım yapabiliyorduk. Şimdi bu 15 katrilyona çıktı. Çıktı da ne oldu? Bütçe açıklarımız kapandı, şimdi bütçemiz açık vermiyor."

Konuşmasının son bölümünde espri yapan Unakıtan, "Bingöllüler beni iyi dinleyin. Size bu yıl 30 trilyon para verdim. Bana iyi bakın ve beni tekrar buraya davet ederseniz seve seve gelerek sizlerle daha fazla sohbet imkanı bulacağız" diye konuştu. Bakan Unakıtan'ın, kongre sonrası helikopterle Elazığ'a, oradan da Ankara'ya geçeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title