Haberler

Bingöl AK Parti Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Teşkilatı Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Teşkilatı Genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısı yapıldı.

Yenişehir Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan parti binasında İl Başkanı Mehmet Yaşa başkanlığındaki toplantıya, Kocaeli Milletvekili ve Parti Grup Başkan Vekili Nihat Ergün, Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, ilçe ve belde belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Başkanı Mehmet Yaşa, yaptığı açılış konuşmasında, Bingöl'e hizmet için var olan güçleri ile çalıştıklarını ifade ederek, "Bugüne kadar nasıl birlik ve beraberlik içinde çalışılmış isek, bundan sonra ki süreçte de aynı tempoda çalışmaları devam etmemiz gerekiyor. Özellikle bir hizmet, bir çalışma için partiden isteğiniz olabilir. Bunu sözlü olarak değil de yazılı olarak talep etmenizi istiyorum. Çünkü sözlü talep edilen hiçbir istek yerini bulmayacaktır. Yazılı olarak verilen her istek kayıt altına alınarak, merkeze bildirilecektir" ifadelerini kullandı.

İl başkanı Yaşa'nın ardından kürsüye çıkarak yaptıkları hizmetleri anlatan Belediye Başkanı Ketenalp ise, tüm imkansızlıklara rağmen Bingöl'ü bir şantiyeye çevirdikleri ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

Salondakilerin alkışları arasında kürsüye çıkan Ak Parti Bingöl Milletvekili Coşkun ise, ilk hedeflerinin Bingöl Üniversite'sine 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alınması olduğunu kaydetti. Tüm Bingöllülerin hak ettiği hizmeti alacağını kaydeden Coşkun; "KÖYDES kapsamında bu yıl ilimizde içme suyu ve yol hizmetleri olarak 334 proje gerçekleştirilmiştir. Bu hizmetlerin arttırılması ve daha fazla para gönderilmesi için elimizden gelenini yapacağız. Hükümetimiz tarafından uygulamaya konulan KÖYDES projesi ile hiçbir köyümüz de yol, su, altyapı gibi sorunlar kalmayacaktır. İnsanlarımızın beklentilerini taleplerini değerlendirip Ankara'ya taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Kocaeli Milletvekili ve Parti Grup Başkan Vekili Nihat Ergün ise yaptığı konuşmada özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde yaşanan olaylara değindi. Cumhuriyet tarihi boyunca her cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde ülkenin kaosa sürüklenmeye çalışıldığını ifade eden Ergün, kendi hükümetleri döneminde aynı sıkıntının yaşandığını vurguladı. Bu sıkıntıların gelecek dönemlerde yaşanmamamsı için ülkenin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğunu belirten Ergün, 21 Ekim'de yapılacak referandumun ülke için tarihi bir fırsat olduğunu bunun da iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Muhalefetin, özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) bu konudaki tavrını da eleştiren Ergün, "CHP aklını başına almazsa siyasi arenadan silinir. Geçmişte yapmış oldukları hatalardan ders çıkartmıyorlar. Şimdi kalkmışlar aynı hataları tekrarlıyorlar. Halkı hiçe sayıyorlar. Halkı sevmeyen bir kişi, bir toplum vatanı nasıl sevebilir ki? Bunun için aklını başına alsınlar" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından toplantıya daha sonra basına kapalı olarak devam edildi.

(MÇ-MET-Y)

06.10.2007 17:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title