Haberler

BİNGÖL 2 ilde fuhuş operasyonu 31 gözaltı

2 ilde fuhuş operasyonu 31 gözaltı

Bingöl ve Diyarbakır'da, 'son çekim' adıyla eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyonda, aralarında çete liderinin de olduğu 31 kişi gözaltına alındı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 aylık teknik takipli çalışma sonucu Bingöl ve Diyarbakır'da eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi. 'Son çekim' adı verilen operasyonda, aralarında çete liderinin de bulunduğu 31 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, gizli kameralarla çekim yaptığı ve fuhuş sonrası hamile kaldıkları yalanıyla yüklü miktarda para temin ettikleri tespit edildi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda; 2 el bombası, 8 kamera, doğum kontrol hapları, 74 cep telefonu ve 11 silah ele geçirildi. Yapılan incelemelerde; evlere yerleştirilen gizli kameralar ve çete üyelerine ait cep telefonları ile birçok kişinin uygunsuz görüntüsünün kaydedildiği de ortaya çıktı.

Görünütü Dökümü

-----------

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nden görüntü

Operasyondan görüntü

Gözaltına alınanlar

Ele geçirilen malzemeler

Genel ve Detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU 780 MB

Haber Aziz ÖNALBİNGÖL,(DHA)-KameraBİNGÖL,(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title