Haberler

Bindiklerine Bin Pişman Oldular!

İlk kez yürüyen merdivenle karşılaştılar; O anlar ve sonrasında yaşananlar ise söze gerek bırakmadı.

Özbekistan'ta yeni açılan bir market zincirine kasabadan gelen vatandaşların ilk kez gördükleri yürüyen merdiven karşısında verdikleri mücadele, ilginç ve komik görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Daha önce hiç görmediğiniz ve denemediğiniz bir yenilik karşınızda dursa ne yapardınız? Özbek halkı, görüntülerde tam da bu sorunun yanıtını verircesine büyük bir şaşkınlık ve inatla üzerlerinde durdukları şeyi çözmeye çalışırken deyim yerindeyse bindiklerine bineceklerine bin pişman oldular.

YÜRÜYEN MERDİVENİN NASIL YÜRÜDÜĞÜNÜ BULAMADILAR AMA...

Teknoloji karşısında şaşkınlık yaşayan Özbekler, görüntülerde ilginç bir duruma da imza attı. Yürüyen merdivenin nasıl yürüdüğünü kavrayamadılar belki ama; nasıl durdurulduğunu bulmaları uzun sürmedi.

Dengelerini sağlamakta zorlanan ve birbirinin üzerine balık istifi binen kişiler sonunda yürüyen merdiveni durdurmayı başardılar. Durdurma butonunu fark eden vatandaşlar için o anlar görüntülere böyle yansıdı.

İŞTE ÖZBEK HALKININ YÜRÜYEN MERDİVENLE OLAN RENKLİ MÜCADELESİ...

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Özbekistan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title