Haberler

Binbir Ceza Geliyor!

Bergüzar Korel'in Özel Hayatındaki İstikrarsızlık İş Hayatına da Yansıdı Reytingleri Düşen Dizinin Yapımcıları Korel'e 'Kendini Toparla Diziye Zararın Oluyor' Diyerek Aba Altından Sopa Gösterdi.

BERGÜZAR KOREL'İN ÖZEL HAYATINDAKİ İSTİKRARSIZLIK İŞ HAYATINA DA YANSIDI REYTİNGLERİ DÜŞEN DİZİNİN YAPIMCILARI KOREL'E 'KENDİNİ TOPARLA DİZİYE ZARARIN OLUYOR' DİYEREK ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERDİ.

Aşk hayatında kötü günler yaşayan Bergüzar Korel'in iş hayatı da çalkantılı gitmeye başladı. Özel hayatında istikrarı yakalayamayan güzel oyuncunun son günlerde sürekli özel hayatıyla gündeme gelmesi ve dizinin reytinglerinin düşmeye başlaması yüzünden yapımcılardan ihtar aldığı söyleniyor.

Şöhretin faturası

Oynadığı 'Binbir Gece' dizisindeki rolüyle şöhret basamaklarını hızla tırmanan Korel, ünlü olmanın faturasını da ödemeye başladı. Tan Sağtürk'ten ayrıldıktan sonra da sürekli ilişkisi hakkında demeçler veren Korel'e dizinin yapımcılarından ciddi şekilde ihtar geldiği konuşuluyor.

Depresyona girmiş

Daha önce Tan Sağtürk'le ilişki yaşayan dizinin diğer oyuncusu Ceyda Düvenci'nin özel hayatı kendisine örnek gösterilen Bergüzar Korel'in, psikolojisi de bozulmuş durumda. İddialara göre yapımcılar, 'Kendisini bir an önce toparla. Senin özel hayatın bizim reytinglerimizi etkiliyor. Aramızda bir anlaşma var kötü ayrılmayalım' diyerek güzel oyuncuya üstü kapalı tehditte bulunmuş.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title