Haberler

Binali Yıldırım'dan Erzincan Belediyesine ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Erzincan'a gelen İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Erzincan Belediyesini ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Erzincan'a gelen İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Erzincan Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Sarayı önünde Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından karşılanan Yıldırım, karşılamada hazır bulunan Erzincan Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Müdürlerle teker teker görüştü.

Başkanlık makamında önce şeref defterini imzalayan Yıldırım, ardından Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Demir'den bir brifing aldı.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, brifing öncesi yaptığı konuşmada, "Çok değerli son Başbakanımız bugün belediyemize teşrif etmişlerdir. Kendilerine hürmet ve saygılarımı arz ediyorum" dedi.

Yıldırım ise, "Yeni görevinizde inşallah Erzincan'ımız için güzel hizmetler yapmayı rabbim nasip eder. Önceki dönem belediye başkanlarımızın hizmetleri için de teşekkür ediyoruz. Erzincan için, güzel şehrimiz için taş üstüne taş koyan hizmet eden bütün başkanlarımıza teşekkür ediyorum size de başarılar diliyorum. İnşallah sizde onlardan aldığınız bayrağı daha da yukarıya çıkarmak için güzel çalışmalar yaparsınız. İlimiz, Erzincan'ımız hakikaten hepimizin medarı iftiharıdır. Her yerde hemşehrilerimiz bizleri gördüğünde bütün sevgilerini göstermekte ve nerde olursak olalım bize sahip çıkmaktadır. Bunun için bütün hemşehrilerimize müteşekkiriz. ve ayrıca yakında idrak edeceğimiz Kurban Bayramı'nı da bu vesileyle tebrik ediyorum. Bayramın bütün hemşehrilerimize, milletimize İslam alemine hayır ve esenlikler getirmesini Mevlam'dan niyaz ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 31 Mart'a kadar olan belediye çalışmalarının ve 31 Marttan sonraki belediye çalışmaların bulunduğu brifing dosyası sunuldu.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından Binali Yıldırım'a bakır işlemeli bir plaket takdim edildi. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından Yıldırım, belediyeden ayrıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Milletvekili Erzincan İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title