Haberler

Binali Yıldırım, Bayındır'da

Güncelleme:

Binali Yıldırım'ın alana gelişi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın konuşması AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın konuşması Alandan ayrılışı vatandaşlarla selamlaşması Binali Yıldırım, Bayındır'da AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım: "(İstanbul-İzmir otoyolu) Bu...

Binali Yıldırım'ın alana gelişi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın konuşması

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın konuşması

Alandan ayrılışı vatandaşlarla selamlaşması Binali Yıldırım, Bayındır'da

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım:

"(İstanbul-İzmir otoyolu) Bu proje sıradan bir proje değil. İstanbul-İzmir artık 3 saatin altına iniyor. Bursa'dan İzmir'e dün 2 saatte geldim. Otoyol çok güzel oldu. Bu millet için daha fazlasını yapacağız"

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir otoyolunun sıradan bir proje olmadığını belirterek, "İstanbul-İzmir, artık 3 saatin altına iniyor. Bursa'dan İzmir'e dün 2 saatte geldim. Otoyol çok güzel oldu. Bu millet için daha fazlasını yapacağız." dedi.

Binali Yıldırım, İzmir'in Bayındır ilçesini ziyaret etti.

Yıldırım, burada kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Belediye Başkanı Uğur Demirezen'e verdikleri destek dolayısıyla Bayındırlılara teşekkür eden Yıldırım, Bayındırlılardan çok güçlü bir destek gördüklerini, bu desteği karşılıksız bırakmayacaklarını söyledi. Yıldırım, Belediye Başkanı Demirezen'in, Bayındır'ı daha "bayındır" hale getirmek için çalışacağını aktardı.

Yıldırım, dün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafından açılışı gerçekleştirilen İstanbul-İzmir otoyolu projesine de değinerek, "Bu proje sıradan bir proje değil. İstanbul'la İzmir artık 3 saatin altına iniyor. Bursa'dan İzmir'e dün 2 saatte geldim. Otoyol çok güzel oldu. Bu millet için daha fazlasını yapacağız. 18 yıl boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 'Türkiye'de olmaz' denilen işleri olur hale getirdik." dedi.

Hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini söyleyen Yıldırım, "yolları böldüklerini, hayatları, gönülleri ve Türkiye'yi birleştirdiklerini" belirterek, "Bir şeye çok önem veriyoruz, 'Yolları böleriz, Türkiye'yi böldürtmeyiz'. Bunu herkes kafasına koysun. Ay-yıldızlı bayrağımızı indirtmeyiz, ezanlarımızı dindirtmeyiz." şeklinde konuştu.

"Bayındır, bitkisel üretimin merkezi olmayı hak ediyor"

Bayındır halkının 15 Temmuz gecesi bayrağına, Cumhurbaşkanına, Başbakanına ve ülkesine sahip çıktığını söyleyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Artık seçimler geride kaldı. Belediye seçimleri için 5 yıl gibi bir süre var. Cumhurbaşkanlığı seçimi için 4 yıllık bir süre var. Bu süre zarfında ülkemizin kalkınması için Bayındır'ın daha mamur hale gelmesi için Bayındırlı hemşehrilerimizin yüzünün daha gülmesi için, gençlerimiz ve geleceğimiz için yapacak çok işimiz var. Bayındır dünyanın çiçekçilikte tartışmasız merkezi olan Hollanda'ya bile çiçek ihraç eden bir ilçemiz. Bayındır, Osmanlı'dan bugüne kadar çiçekçiliğin merkezi olmuş. Büyükşehirlerimizdeki o parklardaki büyük bulvarların etrafındaki çiçekleri, süs bitkilerini görünce aklıma hep Bayındır, hep siz geliyorsunuz. Sadece çiçekçilik değil tarımsal ve bitkisel üretimin Bayındır merkezi olmaya hak kazanıyor, merkezi olmayı hak ediyor. Bir tarımsal organize sanayi beklentisi var. Milletvekillerimiz ve şahsım gerekli çalışmaları yapıyoruz. 'Torbalı-Ödemiş-Tire demiryolu hattını iyileştireceğiz' dedik. Elektrikli hale getiriyoruz. Çalışmalar başladı. 44 milyon yatırım var. Helali hoş olsun."

Bayındır'da araç muayene istasyonu da kuracaklarını dile getiren Yıldırım, baraj işlerinin ise daha da hızlandırılması için çalıştıklarını söyledi.

Yıldırım, Bayındır'da bir fakülte beklentisi olduğunu belirterek, "Bunun için de çalışma yapacağız. Gerekli çalışmaları başlatacağız. Hastaneyle ilgili bir talebiniz olduğunu biliyorum. Bu konunun da takipçisi olacağız." şeklinde konuştu.

Yıldırım, vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramını şimdiden tebrik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bayındır'dan 31 Mart akşamı çok güzel bir ses çıktığını belirterek, "1 Nisan'dan itibaren Uğur kardeşimle kolları sıvadık, inşallah önümüzdeki 5 sene 31 Mart'a kadar söylediğimiz her sözün arkasında durarak Sayın Başbakanımızın önderliğinde, Bayındırımıza hizmet etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

Programa Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül, AK Parti İzmir milletvekilleri Atilla Kaya, Yaşar Kırkpınar, ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Yıldırım Bayındır İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title