Haberler

Binali Yıldırım Barış Manço Müzesini Ziyaret Etti -2

TBMM başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, Kadıköy Moda'da bulunan Barış Manço müzesini ziyaret etti.

"TÜRK MİLLETİNİN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞ EFSANE BİR SANATÇIMIZDIR"

Barış Manço'un ölüm yıldönümünde buraya gelen Yıldırım'a Barış Manço'nun eşi Lale Manço ve oğlu Batıkan Manço eşlik etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, "Barış Manço sadece Kadıköy'ün Moda'nın değil Türk milletinin gönlünde taht kurmuş efsane bir sanatçımızdır. Bugün onun vefatının 20. yıldönümü. Yıllar geçse de Barış Manço sevgisi bitmiyor, artarak devam ediyor. Yediden yetmişe herkes onun uzun yıllar yaşadığı bu evde geriye bıraktığı hatıralarıyla karşılaşmak için onu hatırlamak için geliyor, buralarda dolup taşıyorlar" dedi.

"BARIŞ MANÇO HİÇ MERAK ETME ADAM OLDULAR"

Yıldırım, "İşte bu gördüğümüz bu pırıl pırıl yavrularımız onun o insan sevgisi ile burada bu hatıraları canlı canlı yaşıyorlar. Adam olacak çocuk dediğin o çocuklar, Barış Manço hiç merak etme adam oldular ve Türkiyemizin geleceğine damgasını vurdular. Huzur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Barış Manço adı gibi hep barışı söylerdi, barışı anlatırdı, kardeşliği anlatırdı. Onu dinlerken insanlar huzur bulurdu. Sadece bir sanatçı değil, insan sevgisi iliklerine kadar işlemiş bir değerli insandı. Kendisini, hatıralarını saygıyla anıyoruz, mekanı cennet olsun. Lale hanım sağolsun bugün hastanede bir hastası olmasına rağmen ziyaretimizi öğrenince buraya kadar geldi, zahmet etti bizimle beraber oldu. Oğlu Batıkan aynı şekilde, Doğukan da yolda gelemedi. Malum İstanbul'un trafiği en önemli konulardan biri. İnşallah onlarda zamanı gelince çözümü bulunacak" şeklinde konuştu.

Yıldırım, Barış Manço müzesini gezmek için gelen çocuklarla da fotoğraf çektirip sohbet etti. - Bezgin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title